Glucosamine, Chondroïtine, MSM & Vit. C 950mg Sport capsules

Glucosamine, Chondroïtine, MSM capsules kopen

Profiteer daarom ook van de stimulerende en positieve werking van onze super kwaliteit Glucosamine, Chondroïtine, MSM & Vit.C 950mg Sport capsules. Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs en met een boeiende product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen. 

 

€ 13,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Je kan alleen met plezier en inzet sporten wanneer je bewegingsapparaat goed functioneert. Bij het kiezen van een supplement voor een sporter is het belangrijk om te letten op de toegevoegde ingrediënten. Supplementen die specifiek bestemd zijn voor sporters bevatten extra ingrediënten die helpen om spieren, gewrichten en bindweefsel in het lichaam goed te laten functioneren. Daarom wordt de Glucosamine, Chondroitine en MSM van Supplement Boost geproduceerd met een toevoeging van 50mg Vitamine C.
Glucosamine is een natuurlijke stof die door het lichaam wordt geproduceerd en wordt gevonden in de gewrichten. Het belangrijkste ingrediënt van glucosamine is een natuurlijke suiker dat voorkomt in het lichaam met de wetenschappelijk naam glucose. Glucose is samen met andere stoffen in staat om het lichaam te helpen bindweefsel en kraakbeen te produceren.