Artemisinine Extract 100mg capsules + Vit. C Zie ook informatie over ARTEMIC

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Artemisinine Extract 100mg capsules + Vit. C.

Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

 

Ashwagandha

€ 54,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Na 2000 jaar in de traditionele Chinese geneeskunde te zijn gebruikt, is de afgelopen jaren één van de kostbaarste "juwelen" uit de schatkist van de traditionele Chinese geneeskunde herontdekt.
Artemisinine is één van de meest veelbelovende natuurlijke producten die in de afgelopen 20 jaar zijn onderzocht. Dat is belangrijk omdat ons lichaam elke dag aanvallen van buitenaf moet weerstaan.
Daarbij heeft Artemesinine het potentieel om aanzienlijk bij te kunnen dragen aan het veranderen van uitzichtloze situaties waarmee de gezondheid van de wereldbevolking wordt geconfronteerd.
Gelukkig zijn de waarden van deze veranderingen niet beperkt tot de behandeling van een enkel gevaar. Een schat aan onderzoeken heeft de activiteit van Artemisinine en zijn derivaten tegen verschillende virale bedreigingen aangetoond