Hericium Erinaceus 450mg Extract capsules + Vit. C

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Hericium Erinaceus 450mg Extract capsules + Vit. C.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 26,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Hericium erinaceus ook bekend onder de naam Lion’s mane of in Nederland Pruikzwam wordt al eeuwenlang traditioneel gebruikt in China en Japan. Niet alleen als voedsel, de zwam wordt daar ook toegepast als een belangrijk middel om de goede werking van onze geest te helpen in stand te houden.

Hericium erinaceus is een bijzonder voedingssupplement waar geen enkel toxisch effect van bekend is en zonder enig gevaar kan worden gebruikt.

Een bijzondere eigenschap van Hericium erinaceus is het feit dat het in brede zin een ondersteunende werking op ons heeft en volgens modern wetenschappelijk onderzoek invloed heeft op en helpt bij het in stand houden van wat men wel ‘nerve growth factor” (N.G.F.) noemt. 

N.G.F. is een eiwit molecuul dat werd ontdekt door Rita Levi-Montalcini en geïsoleerd door Stanley Cohen, waarvoor zij gezamenlijk de 1986 Nobelprijs voor Geneeskunde kregen.

 

N.G.F. is een neurotrofine, een stof die nodig is om neuronen te laten functioneren. Een neuron, ofwel zenuwcel is een bijzondere cel die belangrijk is bij het ontvangen, verwerken en doorgeven van informatie waardoor ons concentratie- en leervermogen, geheugen en mogelijkheid om te focussen op niveau blijft.