Maca 10:1 extract capsules kopen gratis bezorgd

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Maca 10:1 Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.

Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Maca Lepidium Meyenii Walp Extract 10:1 600mg capsules

Namen, synoniemen en etymologie
Synoniem : Lepidium peruvionum Chacón de Popovici
Ned. : Maca Peruviaanse ginseng, Peruaanse ginseng

Maca is een zeldzame plant die alleen groeit in het onherbergzame Andesgebergte van Zuidoost Peru op een hoogte van 3000 tot 4500 meter. Een gebied waar ander blad dragend gewas door de extreem wisselende omstandigheden van de tropische middaghitte tot de ijzige nachttemperaturen, intens sterk zonlicht, zeer sterke wind en de grote hoogte niet kan groeien. Maca kan als enige de dagelijks sterke temperatuurwisselingen en de door de harde winden veroorzaakte sterke verdamping verdragen.

Vanwege de superieure voedingswaarde, de medicinale toepassingen en de ondersteunende effecten op vitaliteit, vruchtbaarheid en potentie werd maca een integraal deel van de voeding van de bevolking van het Andesgebergte.

 

Verschil tussen Maca poeder en Maca extraxt 10:1
In feite werkt Maca alleen in een zeer geconcentreerde vorm omdat de aanbevolen dagelijks te gebruiken hoeveelheid poeder niet minder dan 4 tot 5 gram bedraagt. Daarom wordt de door ons geleverde Maca sterk geconcentreerd waarbij de maca wortel wordt geëxtraheerd tot een concentratie van 10:1.
Het door ons geleverde Maca extract 10:1 wordt via warm water extractie gewonnen waarbij alle voor mensen gunstige stoffen behouden blijven.

Maca extract 10:1 adaptogeen bij ouder worden en overgangsverschijnselen
Maca extract 10:1 functioneert als een adaptogeen (verhoogt het aanpassingsvermogen aan ongunstige omstandigheden) en ondersteunt het lichaam bij de normale productie van hormonen. Maca extract 10:1 is hiermee een belangrijke ondersteuning bij het ouder worden. Bij de overgangsverschijnselen die daar voor vrouwen het gevolg van kunnen zijn, helpt maca extract 10:1 het hormonale (endocrien) systeem normaal dat wil zeggen in balans te houden door bijvoorbeeld de productie van testosteron te ondersteunen. Een bijkomend voordeel is dat het extract dit hormoon dat bij zowel mannen als vrouwen ook het libido in stand houdt bevordert.

Geen Phyto hormoon
Maca extract 10:1 bevat geen phyto (plantaardige) hormonen en heeft daarom geen effect op de eigen hormoon productie. Bij toediening van phyto hormonen zou er in het lichaam een gewenning aan de aanvoer van die stoffen van buitenaf kunnen ontstaan, met als nadelig gevolg vermindering van de eigen productie.

Peruviaanse vrouwen kennen de ongemakken niet
Peruviaanse vrouwen die dagelijks Maca gebruiken kennen de ongemakken van menstruatie en overgangsverschijnselen van hun westerse zusters niet. Ze gebruiken Maca vaak al vanaf hun jeugd als onderdeel van de voeding en blijven tot op hoge leeftijd actief en energiek.

Positieve invloed op de normale botaanmaak
Maca extract 10:1 helpt het lichaam normale dat wil zeggen gezonde botten te behouden. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat er bij gebruik van maca extract 10:1 sprake is van een speciale ondersteuning bij vrouwen van boven de 40. Dit effect wordt toegeschreven aan de gunstige mineralen die het lichaam dank zij maca opneemt en dat instaat voor een normaal beendergestel.

 

Sporters, Weerstand en uithoudingsvermogen
Maca extract 10:1 ondersteunt de afweer en helpt om sneller te herstellen bij vermoeidheid en bevordert het concentratievermogen, geeft meer energie en stimuleert de productie van het lichaamseigen anti-stress hormoon DHEA (DeHydro-Epiandrosteron). Dat voorkomt stress gevoeligheid bij lichamelijke en psychische belasting, en optimaliseert het uithoudingsvermogen. Krachtsporters combineren maca extract 10:1 vaak met creatine om de spierspanning te verhogen.


Ingrediënten

Belangrijke inhoudsstoffen (gedroogde wortel)
- Glucosinolaten : vooral de vier macaïnes 1, 2, 3 en 4; ook benzyl en p-ethoxylbenzyl-isothiocyanaat
- Sacchariden/Koolhydraten (51,81 à 76,06 %, gem. 59 %): complex suikers (zetmelen) en glucose en fructose
- Proteïnes/Eiwitten ( l0 à 18,25 %, gem. 14 %), rijk aan: essentiële aminozuren: fenylolonine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, valine, threonine; (geen tryptofaan)
- andere aminozuren : asparaginezuur, glutaminezuur, serine, histidine, glycine, threonine, alanine, arginine, proline, hydroxyproline, tyrosine, sarcosine (geen cysteïne);
- Vetzuren (0,2 à 2,2 %) :voornamelijk linolzuur (33 %), palmitine. en oleïnezuur
- fytosterolen: sitosterol, campesterol, ergosterol, brassicasterol,stigmosterol, béta-ecdysone
- Mineralen, vooral calcium 10 %); fosfor, ook: magnesium, kalium, ijzer, silicium; sporen: natrium, koper, mangaan, zink, selenium, boren, jodium, aluminium, bismut
- Tannines
- Saponinen (beperkte hoeveelheid)
- Triterpenen
- Vitamines : bètacaroteen, vit B l, B2, B3,Bó, C, E, D3, P
- Flavonoïden (2)
- Anthocyanen
- Secundaire alifatische amines en tertiare amines
- Vezels (3,85 tol 9 %} : cellulose, lignine 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Maca Lepidium Meyenii Walp Extract 10:1 600mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048