Schisandra extract capsules kopen gratis bezorgd

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Schisandra Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.

Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten. 


Schisandra (Wu-Wei-Zi) Extract 500mg capsules

Nederlands/Latijn: Schisandra Chinensis 

Cinees:Wu-Wei-Zi

 

Geschiedenis, traditioneel gebruik

Schisandra wordt als Wu Wei Zi al eeuwen in de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt en werd al vermeld in medische teksten tijdens de Han-dynastie (25-220). De vertaling van de Chinese naam van schisandra of wu wei zi is vijf smaken vrucht en dat is om de zoete en zure smaak van schil en vruchtvlees en de scherpe, bittere en zoute smaakstoffen in de zaden.

 

Schisandra draagt bij tot een goede dat wil zeggen normale gezondheid en conditie van organen en functies zoals:

het onderhoud van een gezonde ademhaling, hartfunctie, slaap, lever, stoelgang, transpiratie, dorst, afslanken en prikkelbaarheid. 

Schisandra draagt verder bij aan de normale goede werking van het centraal zenuwstelsel, de cognitieve functies (vermogen om te leren of te begrijpen) en het geheugen. Het versnelt reflexen, ondersteunt een goed humeur, helpt de concentratie en aandacht span te vergroten en houdt een gezond gezichtsvermogen en gehoor in stand.

 

Afrodisiacum

Het schisandra extract wordt ook gebruikt als afrodisiacum omdat het de potentie bevordert en seksuele energie (libido) optimaliseert voor zowel de man als de vrouw. 

Onderzoek toont aan dat Schisandra voor bepaalde beroepen van bijzonder belang kan zijn. Bij toediening van Schisandra Chinensis aan chauffeurs, piloten, zeelieden, en atleten is gevonden dat het hen in staat stelt om zware fysieke prestaties in stressvolle omstandigheden vol te houden. Proefpersonen konden zich beter concentreren, hadden een beter uithoudingsvermogen en waren sneller hersteld.

 

Belangriike inhoudsstoffen 

lignanen: Schizandrines: Schizandrine A, B en C, Gamma-schizandrine, Deoxyschizandrine

Schizandrol, Schizanhenol

Schisontherine D

Wuweizisu C

Gomisines A - R , pregomisine, epigomisine

Etherische olie: bètachamigreen, bètachamigrenol,cilral.

Bètasitoslerol

Organische zuren : malonzuur, argolzuur, fumaarzuur

Triterpenen: nigraanzuur

Vitamines A,C en E;

Mineralen  

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Schisandra (Wu-Wei-Zi) Extract 500mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048