Acetyl-L-Carnitine 700mg & Vitamine C + Zink Libido capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Acetyl-L-Carnitine 700mg & Vitamine C + Zink Libido capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

L-Carnitine is een lichaamseigen stof en wordt geproduceerd uit de aminozuren lysine en methionine en komt voor in dierlijke producten zoals vlees, vis en zuivel.
Acetyl-L-Carnitine wordt goed opgenomen en voornamelijk gebruikt door seksueel actieve mannen en vrouwen.
Vitamine C
Vitamine C ondersteunt de collageenvorming voor de normale werking van bijvoorbeeld de bloedvaten, botten, huid, energie leverend metabolisme, en het immuunsysteem.
Zink en Testosteron
Testosteron is een zeer belangrijk hormoon voor zowel mannen als vrouwen. Het verhoogt seksuele drift en de capaciteit, spier-en bot groei, energie niveaus, en het immuunsysteem. Bij mannen speelt zink een belangrijke rol in de reproductieve capaciteit.
Onvoldoende opname van dit bijzondere mineraal verlaagt zelfs bij jonge mannen al snel het testosteron gehalte en de hoeveelheid zaadcellen.