Acetyl-L-Carnitine & Vit. C en Zink 700mg Libido capsules

Acetyl-L-Carnitine Libido capsules Kopen

Profiteer daarom ook van de stimulerende en positieve werking van onze super kwaliteit Acetyl-L-Carnitine met Vitamine C en Zink capsules. Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs en met een boeiende product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen. 

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

L-Carnitine is een lichaamseigen stof en wordt geproduceerd uit de aminozuren lysine en methionine en komt voor in dierlijke producten zoals vlees, vis en zuivel.
Acetyl-L-Carnitine wordt goed opgenomen en voornamelijk gebruikt door seksueel actieve mannen en vrouwen.
Vitamine C
Vitamine C ondersteunt de collageenvorming voor de normale werking van bijvoorbeeld de bloedvaten, botten, huid, energie leverend metabolisme, en het immuunsysteem.
Zink en Testosteron
Testosteron is een zeer belangrijk hormoon voor zowel mannen als vrouwen. Het verhoogt seksuele drift en de capaciteit, spier-en botgroei, energy niveaus, en het immuunsysteem. Bij mannen speelt zink een belangrijke rol in de reproductieve capaciteit.
Onvoldoende opname van dit bijzondere mineraal verlaagt zelfs bij jonge mannen al snel het testosteron gehalte en de hoeveelheid zaadcellen.