Cordyceps Sinensis  extract capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Cordyceps Sinensis CS-4 Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.

Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Cordyceps Sinensis CS-4 750mg Extract + Vitamine C capsules

Nederlands: Cordyceps, Rupsendoder, Chinese rupsendoder, Rupsenzwam

Latijn: Sphaeria sinensis

Cordyceps betekend letterlijk knotshoofd, knuppel of gezwollen hoofd, is afgeleid van het Griekse Kordyle en verwijst naar de vorm van het vruchtlichaam van deze paddenstoel. Sinensis wil zeggen van China en verwijst naar de herkomst.

 

Rupsendoder
Cordyceps groeit van nature op 3000 tot 5000 meter hoog gelegen vochtige weiden, aan de voet van bomen. Het is een parasitaire paddenstoel, waarvan het mycelium alleen groeide op een zeldzame Tibetaanse rups, de Hepialus armoricanus Oberthuer.
De rups wordt door een spore geïnfiltreerd waardoor het sterft en waarbij de gemummificeerde buitenkant volledig wordt opgevuld door het mycelium (schimmeldraden) van de paddenstoel. Tijdens de volgende zomermaanden ontspruit vervolgens uit het hoofd van de dode rups het vruchtlichaam van de cordyceps.
Cordyceps kan tegenwoordig door speciale technieken natuurlijk gekweekt worden op soja, rijst of een andere voedingsbodems.

 

CS-4 variëteit

Cordyceps is altijd een schaars en onbetaalbaar product geweest. In de oudheid was Cordyceps meer waard dan zilver. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen zijn Chinese wetenschappers in 1972 een ambitieus project gestart.
Uit alle streken waar de wilde Cordyceps groeit werden de variëteiten verzameld, en onderzocht op chemische samenstelling, geneeskrachtige eigenschappen, veiligheid voor menselijke consumptie en de mogelijkheid tot commerciële kweek. Uit meer dan 200 variëteiten koos men een paddenstoel uit de provincie Qinghai, een gebied dat al van oudsher bekend stond om de grote kwaliteit van die Cordyceps.
Deze variëteit werd de Cordyceps CS-4 genoemd. In 1987 werd CS-4 door het Chinese ministerie van Gezondheid toegelaten als medicijn.
  

Blijf fit met Vitamine C

Vitamine C is zonder twijfel de meest bekende vitamine en bijna iedereen weet hoe belangrijk het is om dagelijks voldoende Vitamine C binnen te krijgen om de weerstand te verbeteren en fit te blijven. Maar er is meer. Want Vitamine C of Ascorbinezuur is betrokken bij vrijwel alle processen in het lichaam of het nu gaat om een gezonde huid een goed functionerend zenuwstelsel of gezonde botten en tanden.
Vitamine C is ook betrokken bij het in stand houden van de normale vorming van het eiwit collageen. Collageen ondersteunt het bindweefsel en de vorming van bloedvaten. Bovendien is vitamine C net als vitamine E een belangrijke antioxidant.
Bijna alle dieren maken Vitamine C zelf aan behalve de mens en mensapen. Wij vormen een uitzondering en daarom moeten wij vitamine C uit onze voeding halen om aan de behoefte te voldoen.

Vitamine C verhoogt de ijzeropname en draagt bij tot:
- een normaal energie leverende stofwisseling (metabolisme)
- de normale werking van het zenuwstelsel
- het verminderen van vermoeidheid en moeheid
- de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E
- de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
- een normale psychologische functie. Dat wil zeggen het vermogen om te kennen, voelen, streven en in algemene zin het menselijk gedrag.
 

Vitamine E (Tocoferol)
Vitamine E is een in vet oplosbare vitamine, en speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van rode bloedcellen en bij het in stand houden van spierweefsels. Vitamine E is ook belangrijk voor het immuunsysteem en is het een krachtige antioxidant die de cellen van het lichaam beschermt tegen de nadelige invloed van vrije radicalen.

Ingrediënten
Adenosine 136.48ppm,
Superoxide Dismutase 5.96 IU/g,
Cordycepic Acid (D-Mannitol) 2.85%,
in water oplosbare Polyssacharides 20.78%,
Zink 23.7ppm,
Magnesium 1171ppm,
IJzer 72.2ppm,
Calcium 901ppm,
Koper 2.87ppm,
Vitamines : B1 11.07ppm, B2 4.01ppm, B6 132.41ppm, E 10.63ppm, A 1.37ppm, D 0.15ppm, C 1.14ppm

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Cordyceps Sinensis CS-4 750mg Extract + Vitamine C capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048