Glucosamine capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Glucosamine capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Glucosamine 950mg & Vitamine C capsules

Glucosamine en Kraakbeen
Het lichaamseigen glucosamine helpt bij het produceren van een bijzonder type bindweefsel. Het is een water absorberende synoviaal vloeistof (gewrichtssmeer) in de vorm van een gel bestaande uit water, collageen, eiwitten en lange ketens van aan elkaar gekoppelde suikermoleculen (Glycos Amine Glycanen of GAG's)
Deze synoviale vloeistof voorziet de gewrichten van een verend waterkussentje in de vorm van kraakbeen, waardoor je normaal dus gemakkelijk, langdurig en soepel kunt bewegen zonder dat de harde delen van de gewrichten op elkaar inslijten.  

 

Krachtige Formule

Bevat per capsule:
Glucosaminesulfaat 2KCL : 950mg (komt overeen met 540mg pure glucosamine)
Vitamine C                         :   20mg                             ADH 75mg

 

Waarom Glucosamine gecombineerd met Vitamine C?
Omdat vitamine C een belangrijke bijdrage levert aan de normale vorming van het eiwit collageen. Dit eiwit is onderdeel van het bindweefsel en draagt bij tot het goed functioneren van het kraakbeen, de bloedvaten, het skelet, tandvlees, huid en tanden die voornamelijk uit callogeen bestaan.

 

Vitamine C immuunsysteem en weerstand
Vitamine C is een essentiële stof die het lichaam nodig heeft, maar niet of niet voldoende zelf kan maken. Het is belangrijk voor een goede weerstand en draagt zelfs tijdens en na intensieve lichaamsbeweging bij tot het behouden van de normale werking van het immuunsysteem.
 
Vitamine C verhoogt de opname van ijzer en draagt bij tot de normale:
-  energieleverende stofwisseling (metabolisme).
-  werking van het zenuwstelsel.
-  psychologische functie (kennen, voelen, streven m.a.w. het gedrag van mensen).
-  het verminderen van het gevoel van vermoeidheid en moeheid.
-  herstel van de actieve vorm van vitamine E. of Tocoferol.
Vitamine E speelt niet alleen een belangrijke rol bij de aanmaak van rode bloedcellen, maar ook bij het in stand houden van spier- en andere weefsels, is verder belangrijk voor de weerstand en een antioxidant die de cellen van het lichaam beschermt tegen de negatieve invloed van vrije radicalen.
-  de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
Dat zijn vrije radicalen die o.a. kunnen ontstaan door roken, medicijngebruik, overmatig alcoholgebruik, te lange blootstelling aan de zon, intensief sporten, obesitas en diabetes. Oxidatieve stress is mede verantwoordelijk voor het verouderingsproces en afbraak van lipiden, waardoor de cellen meer energie gebruiken en DNA wordt beschadigd.

 

Huisdieren
Heeft u een huisdier of paard dat ook glucosamine zou kunnen gebruiken? Kijk dan ook even bij ons Glucosamine Poeder. 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost etiket

Etiket Glucosamine 950mg & Vitamine C capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048