Ginkgo Biloba libido extract capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Ginkgo Biloba Libido Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Ginkgo Biloba Libido Extract 80mg capsules

DHEA
Er is een direct verband tussen ons libido en het gehalte van dehydroepiandrosteron (DHEA) in het lichaam. DHEA is het hormoon dat we nodig hebben om o.a. aan seks gerelateerde hormonen zoals oestrogeen en testosteron te produceren.
Rond de leeftijd van 20 is het gehalte aan DHEA in ons bloed het hoogst, maar neemt dramatisch af nadat we de dertig zijn gepasseerd en blijft dalen tot de periode waarin de menopauze begint.

Maar leeftijd en dan vooral midlife is niet de enige factor die de zin in seks vermindert. Stress door spanning, vermoeidheid, bepaalde ziekten (zoals diabetes) en ingrepen (zoals een hysterectomie) en geneesmiddelen (zoals antidepressiva, contraceptiva en bloeddrukverlagende medicijnen) kunnen het hormonaal evenwicht verstoren en in de war brengen waardoor de zin in seks gevoelig kan verminderen.
We kunnen de klok niet terugdraaien, en bepaalde stresssituaties of gevolgen van ziektes zijn niet zo maar op te lossen. Maar gelukkig zijn er een aantal seks bevorderende natuurlijke supplementen die kunnen helpen.
Waaronder het libido bevorderende Ginkgo Biloba.

 

Krijg je libido op een natuurlijke manier terug
Het terug krijgen van het libido bij mannen en vrouwen kan eenvoudig met een gezond dieet, regelmatige lichaamsbeweging en het gebruik van speciaal ontwikkelde supplementen. Gebleken is dat een aantal voedingsstoffen in aanmerking komen als het gaat om niet alleen onderhouden van het mannelijke maar ook het vrouwelijke liefdesleven.

 

Ginkgo Biloba
Ginkgo Biloba is in verscheidene klinische studies onderzocht bij zowel mannen als vrouwen met een laag libido. Resultaten van die onderzoeken hebben uitgewezen dat personen die te maken hebben met eerder genoemde libido verminderde effecten rekening zouden moeten houden met een achterblijvend seksueel functioneren.
Algemeen advies is dat ze hun libido weer zouden kunnen optimaliseren en hun orgasmes weer normaliseren door dieet, lichaamsbeweging en supplementen.
Uit een studie gepubliceerd in 2000, bleek dat een aantal deelnemers melden dat door gebruik van Ginkgo Biloba, een significante toename van seksueel verlangen werd geconstateerd. Geslachtsgemeenschap kwam weer vaker voor, hadden meer seksuele fantasieën, en waren in staat om makkelijker een orgasme te bereiken.
Andere studies hebben aangetoond dat Ginkgo Biloba een grote bijdrage levert aan het normaal functioneren van de bloedstroom in de kleine bloedvaten. Een normale bloedtoevoer naar de genitaliën verhoogt de seksuele sensatie. Onderzoek heeft ook aangetoond dat door Ginkgo Biloba mentale scherpte en geheugen aanzienlijk waren toegenomen en zoals we allemaal weten begint seksueel verlangen in de hersenen.

 

Ingrediënten
Flavonoiden (0,5 à 1 %), vnml. Flovonolglycosiden : vooral mono-, di- en triglycosiden en coumarinezuuresters van de flavonolen kaemferol en quercetine (zoals quercetine - en kaempferol - 3-0-rhamnosiden en -3-0-rutinosiden). ook glycosiden afgeleid van isorhamnetine, myricetine en 3'-methylmyricetine ; nonglycos idische biflavonoïden : amentoflavon, bilobetine en 5'-methoxybilobetine, ginkgetin, isoginkgetin, sciado-pitysine ; flavanolen :catechine, epicatechine en de proanthocyaniden :cyanidine, delphinidine, prodelphidine 
Terpeenlactonen (5 à 7 %) 
-  2,8 à 3,4 % ginkgoliden A,B en C ; ook: Men J 
-  2,6 à 3,2 % bilabolide
Fytosterolen : bètasitosterol en glycosiden ervan
Tanninen :epigallocatechines, d-gallocatechines
Alifotische alcoholen, nonocosanol, hexacosanol, octacosanol, pinitol, sequoyitol
Organische zuren : hydroxykynureenzuur, kynureenzuur, protocatc hueenzuur, vanillinezuur, hydroxybenzoëzuur, succinezuur,d-glucaarzuur, kinazuur, shikimizuur Carotenoïden :luteïne,zeaxanlhine '
Ketonen
Vluchtige componenten : 2-hexenal, alfohexenal
Cyclitolen
Monosacchariden (pentosanen) en polysacchariden
Vetzuren
Acacetine, tricitine, calciumoxalaot, mannan

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Ginkgo Biloba Libido Extract 80mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048