Goji bessen 20:1 Extract 500mg capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Goji bessen 20:1 Extract 500mg capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Goji bessen extract heeft een hoge voedingswaarde. Het bevat 500 keer meer vitamine C dan sinaasappelen, een volledig spectrum anti-oxidanten, carotenoïden en flavonoïden met inbegrip van bèta-caroteen en zeaxanthine (bescherming ogen), meer ijzer dan spinazie en meer eiwit dan tarwe.
Het extract optimaliseert een natuurlijke gezonde nachtrust, ondersteunt het libido, verhoogt vitaliteit en geeft optimisme en eetlust.

Goji bessen zijn een grote bron van essentiële eiwitten.
Het grootse deel van de eiwitten die we binnenkrijgen worden omgezet tot bruikbare aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen voor je lichaam die betrokken zijn bij alle processen en daarom elke dag opnieuw nodig om te helpen oude cellen te vervangen. 
Er zijn 8 aminozuren die ons lichaam niet zelf aan kan maken en die we dus moeten opnemen uit ons voedsel. Goji bessen bevatten een overvloed van deze 8 essentiële aminozuren.