Goji bessen Extract 20:1 500mg capsules

Goji bessen Extract kopen

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze super kwaliteit Goji bessen 20:1 extract 500 mg capsules. Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs en met een boeiende product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Goji bessen extract heeft een hoge voedingswaarde. Het bevat 500 keer meer vitamine C dan sinaasappelen, een volledig spectrum anti-oxidanten, carotenoïden en flavonoïden met inbegrip van bèta-caroteen en zeaxanthine (bescherming ogen), meer ijzer dan spinazie en meer eiwit dan tarwe.
Het extract optimaliseert een natuurlijke gezonde nachtrust, ondersteunt het libido, verhoogt vitaliteit en geeft optimisme en eetlust.

Goji bessen zijn een grote bron van essentiële eiwitten.
Het grootse deel van de eiwitten die we binnenkrijgen worden omgezet tot bruikbare aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen voor je lichaam die betrokken zijn bij alle processen en daarom elke dag opnieuw nodig om oude cellen te vervangen. 
Er zijn 8 aminozuren die ons lichaam niet zelf kan aanmaken en die we dus moeten opnemen uit ons voedsel. Goji bessen bevatten een overvloed van deze 8 essentiële aminozuren.