Chondroïtine capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Chondroïtine capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Chondroïtine 600mg & Vitamine C capsules

Kraakbeen
Het lichaam maakt een bijzonder bindweefsel aan. Het is een water absorberende synoviaal vloeistof (gewrichtssmeer) in de vorm van een gel bestaande uit water, het eiwit collageen en lange ketens van aan elkaar gekoppelde suikermoleculen (Glycos Amine Glycanen of GAG's) Deze synoviale vloeistof voorziet de gewrichten van een verend waterkussentje in de vorm van kraakbeen.

 

VITAMINE C
Vitamine C -immuunsysteem en weerstand
Vitamine C (een essentiële stof die het lichaam nodig heeft, maar niet of niet voldoende zelf kan maken) is in de eerste plaats belangrijk voor een goede weerstand en het draagt bij tot het behouden van de normale werking van het immuunsysteem ook tijdens en na intensieve lichaamsbeweging.

 

Vitamine C en Callogeen
Vitamine C levert een belangrijke bijdrage aan de normale vorming van het eiwit collageen. Dit eiwit is een zeer belangrijk onderdeel van het bindweefsel en draagt bij tot het goed functioneren van de bloedvaten, het skelet, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden die voornamelijk uit callogeen bestaan.

Verder verhoogt vitamine C de ijzeropname en draagt bij tot:
- een normaal energieleverende stofwisseling (metabolisme).
- de normale werking van het zenuwstelsel.
- een normale psychologische functie (kennen, voelen, streven m.a.w. het gedrag van mensen).
- het verminderen van vermoeidheid en moeheid.
- de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E.
- de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Vitamine E (tocoferol) is een in vet oplosbare vitamine, die een belangrijke rol speelt bij de aanmaak van rode bloedcellen en het in stand houden van spier- en andere weefsels. Ook is het belangrijk voor de weerstand en een antioxidant die de cellen van het lichaam beschermt tegen vrije radicalen.

Oxidatieve stress (vrije radicalen) kan onder andere ontstaan door roken, medicijngebruik, overmatig alcoholgebruik, te lange blootstelling aan de zon, intensief sporten, obesitas en diabetes.

Gevolgen oxidatieve stress
Oxidatieve stress is mede verantwoordelijk voor het verouderingsproces en oxidatieve afbraak van lipiden, waardoor de cellen meer energie gaan gebruiken voor het stabiliseren van de celmembraan en kan het DNA worden beschadigd. 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost etiket

Etiket Chondroïtine 600mg & Vitamine C capsules

THT einde: 2024     BATCH: AWG2028