Acetyl-L-Carnitine capsules kopen gratis bezorgd

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Acetyl-L-Carnitie capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


NutraLife Acetyl-L-Carnitine + Vitamine C 700mg capsules

Sporters en lijners kopen Acetyl-L-Carnitine capsules

Carnitine is een essentiële lichaamseigen halfvitamine en wordt door het lichaam geproduceerd uit de aminozuren lysine en methionine.
Carnitine bevindt zich ook in ons dagelijks voedsel en dan voornamelijk in dierlijke producten zoals vlees, vis en zuivel. De halfvitamine Carnitine komt voor in moedermelk en wordt toegevoegd aan babyvoeding omdat babies nog niet in staat zijn die stof in voldoende mate te produceren.
 
Carnitine wordt ook gebruikt door sporters en vooral door body builders, maar het is ook zeker belangrijk voor vegetariërs, omdat die vrijwel geen dierlijke producten eten en daardoor bepaalde stoffen in hun voeding zouden kunnen missen.

 

Het lichaamseigen Carnitine speelt een cruciale rol in de energieproductie van het lichaam. Wanneer de spieren over voldoende lichaamseigen Carnitine beschikken kunnen ze gemakkelijk vetten of eiwitten omzetten in energie en niet alleen in glucose. Dit vertraagt de normale spiervermoeidheid en de ophoping van melkzuur, dat een bijproduct van glucosemetabolisme is en spaart het glycogeen. Lichaamseigen Carnitine houdt verder de normale productie van testosteron in stand waardoor de normale ontwikkeling van spier- en botmassa, stemming en libido bij zowel mannen als vrouwen kan plaats vinden.

Verschil Acetyl-L-Carnitine en L-Carnitine
Carnitine komt voor als L-Carnitine en D-Carnitine. Onder L-Carnitine zijn weer drie soorten beschikbaar waaronder Acetyl-L-Carnitine. Het chemische verschil is dat het Acetyl bevat waarmee acetylcholine wordt geproduceerd.

 

Vitamine C, Immuunsysteem en Weerstand

Vitamine C is ook een essentiële stof die het lichaam nodig heeft, maar niet of niet voldoende zelf kan maken. De stof draagt in de eerste plaats bij tot het behouden van de normale werking van het immuunsysteem ook tijdens en na intensieve sport training en zware lichaamsbeweging.
Het is de meest bekende vitamine die een belangrijke bijdrage levert aan de normale vorming van het eiwit collageen en is niet alleen belangrijk voor het in stand houden van de weerstand, maar is ook van belang voor de bloedvaten, het skelet, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden die voornamelijk uit collageen bestaan. Bovendien is vitamine C net als vitamine E een belangrijke antioxidant.

 Vitamine C verhoogt de ijzeropname en draagt bij tot:
- een normaal energie leverende stofwisseling (metabolisme)
- de normale werking van het zenuwstelsel
- het verminderen van vermoeidheid en moeheid
- de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E
- de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
- een normale psychologische functie. Dat wil zeggen het vermogen om te kennen, te voelen en te streven. Dus in algemene zin het gedrag van mensen.

 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

 

Supplement Boost etiket