Maretak Mistletoe 400mg 10:1 Extract capsules kopen gratis bezorgd

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutralLife Maretak Mistletoe 400mg 10:1 Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.

Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.

 


Maretak Mistletoe 400mg 10:1 Extract capsules

Maretak Mistletoe 10:1 400mg Extract capsules

 

Nederlands: Maretak

Mare: Nachtmerrie of kwelling, maar helpt ook het kwade bezweren.

Engels: Mistletoe

Latijn: Viscum Album L

Viscum: Kleverig   Album : wit kleur van de bessen 

 

Maretak of mistletoe is een half parasiet die in midden en zuid Europa, Noordwest Afrika en West en Centraal Azië voorkomt en groeit op de meeste loofbomen met een zachte sappige schors behalve de plataan en de beuk.

Maretak kan wel 70 jaar oud worden en heeft een dikke korte stronk die met wortels in de gastheer vergroeid is en zich voedt met de sappen zoals water en minerale zouten zonder de boom te verzwakken. Suikers en organische stoffen maakt Viscum Album zelf aan door middel van fotosynthese.

 

Geschiedenis Traditioneel Gebruik

Maretak heeft een lange geschiedenis van legenden en symbolische betekenissen. De half parasiet werd in het verleden door velen gezien als een symbool van het slechte en geassocieerd met kwade geesten. Maar Maretak zou geen last vormen voor haar gastheer, maar juist groeien op zieke bomen waar ze de giften van zouden opzuigen. 

En werd daarom ook aanbevolen te gebruiken door:

Hippocrates 460 - 377 v.C.

Plinius 23 - 79 n.C.

Dodoens 1517 - 1585

Broeder Aloysuis

R. Steiner (natuur wetenschapper) 

 

Bloeddruk

Maretak bevat polyfenolen die het lichaam ondersteunen om de bloeddruk op een gezond dus normaal niveau te houden zonder daarbij last te krijgen van de vervelende bijwerkingen van de producten van de farmaceutische industrie.
Het is belangrijk om de bloeddruk regelmatig te checken, want één op de drie Nederlanders is zich er niet van bewust dat hun bloeddruk niet normaal is.

De lectines en de viscotoxines in de mistletoe ondersteunen de normale elastische werking van de bloedvaten en helpen de normale hartfunctie op een natuurlijke wijze in stand te houden. Verder wordt dit al eeuwen toegepaste kruid gezien als een krachtige antioxidant en kan daarmee het immuunsysteem stimuleren.

Maretak is goed voor het cholesterol, ondersteunt het hart, stimuleert het immuunsysteem en is verder een uitstekende antioxidant.

 

 

Belangrijke inhoudsstoffen 

- Amines: acetylcholine, choline, betafenylrthylamine, histemine, tyramine.

- Aminozuren: gamma-aminoboterzuur.

- Polypeptiden: viscotoxines A2, A3 en B.

- Tannines

- Flovonoïden: glycosiden van quercetine, flavanonen en gemethoxyleerde chalconen.

- Lectines: viscumin ML1, ML2 en ML3.

- Fenylpropaanderivaten: syringenine 4.

- Lignanen: eleutheroside E, syringaresinol 4.

- Fytosterolen: Betasitosterol, sigmasterol.

- Polysaccariden: rhamnogalacturonanen, rhamnogalacturonanen.

- Fenolzuren

- Triterpenoïden

- Saponinen

- Alkaloïden

- Mineralen: magnesium, calcium, zink, selenium 

- Beta-amyrine, oleanolzuur

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Maretak Mistletoe 400mg 10:1 Extract capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048