Panax Ginseng extract capsules kopen gratis bezorgd

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Panax Ginseng Forte Extractcapsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Panax Ginseng Forte Extract ( 80% Gensenosides) 450mg capsules

Historische en traditionele gebruik.

Koreaanse of Panax Ginseng, wordt al duizenden jaren in de Chinese geneeskunde toegepast als een algemeen versterkend middel, een energieleverancier en als een middel om een lange levensduur en vitaliteit te waarborgen. Daarbuiten wordt het traditioneel ook gebruikt als een afrodisiacum en om de seksuele gevoelens bij zowel mannen als vrouwen in stand te houden.

Actieve bestanddelen Ginsenosides.
De aan de gezondheid gerelateerde bestanddelen van ginseng zijn de zogenaamde saponine triterpeenglycosiden die ook ginsenosiden worden genoemd. In totaal zijn dertien ginsenosides in Panax Ginseng geïdentificeerd. Twee van hen, ginsenosides Rg1 en Rb1, zijn diepgaand bestudeerd. De ginsenosides zijn stoffen die behoren tot de groep van fytochemicaliën en o.a. antioxiderende eigenschappen hebben en ook in staat zijn intellectuele en lichamelijke prestaties te ondersteunen.
Andere bestanddelen zijn de panaxans, die een normaal bloedsuikerniveau helpen in stand te houden en de polysachariden (complexe suiker moleculen), die een gezond immuun systeem helpen ondersteunen.
 

Overzicht van de effecten van Panax Ginseng Forte Extract (80%):
-  personen met een minder goede conditie zijn beter in staat tot lichamelijke inspanningen.
-  effectief bij vermoeidheid en moeheid
-  werkt opbeurend
-  helpt het hart en de bloedsomloop ondersteunen
-  optimaliseren van concentratievermogen en het geheugen
-  helpen bij verschijnselen van overgang
-  ondersteunen van een normaal cholesterolgehalte
-  het optimaliseren van de mannelijke vruchtbaarheid, geslachtsdrift en erectie
-  bevorderen van vitaliteit en energie
-  helpen bij stress door spanning
-  helpen het herstel en weerstand niveau te normaliseren. 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Panax Ginseng Forte Extract ( 80% Gensenosides) 450mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048