Maca Lepidium Meyenii Walp 10:1 Extract 600mg Libido capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Maca  Lepidium Meyenii Walp 10:1 Extract 600mg Libido capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

€ 28,25

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Maca Lepidium Meyenii Walp bevat een combinatie van Alkaloïden (sterk werkende plantenstoffen) waarvan aangenomen wordt dat die een bijdragen leveren aan de normale werking van onze hersenen en om gezonde hormoon niveaus (testosteron, oestrogeen en progesteron) te produceren. Daarbij optimaliseert Maca het endocrien systeem dat zorgt voor de afgifte van die hormonen aan de bloedstroom.

De geslachtsdrift (libido) wordt daarmee bij zowel mannen als vrouwen op een natuurlijke manier aangewakkerd.
U krijgt meer zin in seks en de stoffen helpen bij het in stand houden van een normale vruchtbaarheid. Alkaloïden dragen immers bij tot het normaal functioneren van de geslachtsklieren.
Ze helpen de hoeveelheid en de beweeglijkheid van de mannelijke zaadcellen te onderhouden.

 

Uit voorlopig onderzoek blijkt: Maca extract 10:1 is een natuurlijke libido of lust opwekker 

Capsules met macapoeder 10:1 extract staan op dit moment in het centrum van de belangstelling en zijn een grote hype voor zowel mannen als vrouwen. 

Macapoeder extract 10:1 is in het Westen nog niet bij iedereen bekend, maar de macaplant waarvan de wortels tot het extract poeder worden geëxtraheerd, is al meer dan 3000 jaar onderdeel van het dagelijkse voedsel van de bewoners van het Andesgebergte. 

Je weet misschien dat het om allerlei redenen erg gezond is om dit supplement te gebruiken, maar wist je ook dat het een flinke boost aan je libido geeft?

 

Maca zit bomvol met vitamines, waaronder B1, B2, C en E. Daarbuiten bevat het ook essentiële stoffen zoals calcium, zink, ijzer en aminozuren. Onderzoek wijst bovendien uit dat maca extract 10:1 poeder in capsules een lustopwekkende werking kan hebben voor zowel mannnen als vrouwen. 

Tijdens  een van de onderzoeken werd aan personen tussen de 21 en 56 jaar 3 capsules maca extract 10:1 poeder of een placebo gegeven. 

Na acht weken ervoeren de deelnemers die het maca extract 10:1 poeder hadden gekregen een verhoging van hun libido in vergelijking met de gebruikers van het placebo middel.