Muira Puama Libido 10:1 Extract 450mg capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Muira Puama Libido 10:1 Extract 450mg capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

€ 12,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Muira Puama is een libido verhogend afrodisiacum en wordt in Midden en Zuid-Amerika al eeuwenlang als seksuele stimulans gebruikt. Muira Puama vergroot het libido bij zowel mannen als vrouwen, intensiveert vooral bij vrouwen de lustgevoelens en verhoogt de viriliteit bij mannen.
Het Braziliaanse kruid werd door de autochtone Indianen stammen in de eerste plaats gebruikt als tonic voor het welzijn en een beter uithoudingsvermogen, maar ook om van de wortels en schors een thee te maken die seksuele zwakte en gezondheidsproblemen kon overwinnen.
Ze ervoeren een belangrijke verandering in hun seksuele prestaties nadat ze het kruid meerdere dagen gebruikt te hadden.
Door de goede werking en positieve effecten kreeg Muira Puama al snel op grote schaal bekendheid  en werd in Zuid Amerika zeer populair bij de mannen en vrouwen  die hun seksuele prestaties wilden verbeteren.