Vitamine C Ascorbinezuur 600mg Sport capsules (tijdelijk niet leverbaar)

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Vitamine C Ascorbinezuur 600mg Sport capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.
 

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Vitamine C ook wel Ascorbine Zuur genoemd speelt een belangrijke rol voor zowel de serieuze atleet als de fanatieke hobby sporter.
Vitamine C is in de eerste plaats belangrijk voor een goede weerstand en het draagt bij tot het behouden van de normale werking van het immuunsysteem en dan met name tijdens en na intensieve lichaamsbeweging en zware sport.
Het beschermt de wanden van de aderen, fungeert als een ondersteunende factor in het absorberen van ijzer uit plantaardig voedsel, versterkt het immuunsysteem, optimaliseert de wondgenezing en is betrokken bij de vorming van collageen.
Verder helpt het om het metabolisme te herstellen, beïnvloed de stof vorming van neurotransmitters zoals noradrenaline en dopamine epinefrine en helpt Vitamine C het lichaam te beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen bij sportinspanningen.