Vitamine C Ascorbinezuur 600mg Sport capsules

Vitamine C kopen

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Vitamine C Ascorbinezuur sport capsules. Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs en met een unieke product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen.  

 

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Vitamine C ook wel ascorbine zuur speelt een belangrijke rol voor zowel de serieuze atleet als de fanatieke hobby sporter.
Vitamine C is in de eerste plaats belangrijk voor een goede weerstand en het draagt bij tot het behouden van de normale werking van het immuunsysteem en dan met name tijdens en na intensieve lichaamsbeweging en zware sport.
Het beschermt de wanden van de aderen, fungeert als een ondersteunende factor in het absorberen van ijzer uit planten in het lichaam, versterkt het immuunsysteem, optimaliseert de wondgenezing en is betrokken bij de vorming van collageen.
Verder helpt het om het metabolisme te herstellen, beïnvloed de vorming van neurotransmitters zoals noradrenaline en dopamine epinefrine en helpt het lichaam beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.