Ginkgo Biloba extract capsules kopen gratis bezorgd

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Ginkgo Biloba Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.
 


Ginkgo Biloba Extract 80mg capsules

Namen, synoniemen en etymologie
Synoniem : Pterophyllus Solisburiensis, Salisburio Adiantifolia, Salisburia Macrophylla, Saltsburia Biloba, Ginkgo Macrophylla.
Nederlands: Ginkgo, Japanse tempelboom, Japanse notenboom, Tempelboom Venusboom, Waaier boom, Geheugenboom.

 

Herkomst en vindplaats.
De Ginkgo Biloba boom is afkomstig uit Centraal China, maar komt nu alleen nog in de vrije natuur voor in het berg gebied van de Oost-Chinese provincies Zhejiang en Guizhou en aan de Yangtse rivier.

 

Geschiedenis, traditioneel gebruik
De Ginkgo Biloba is een levend fossiel. De boom zoals we die nu kennen is nauwelijks geëvolueerd en is nagenoeg identiek aan de fossiele resten die in het noordelijk en zuidelijk halfrond zijn aangetroffen.

 

Medicinaal gebruik
In de traditionele Chinese geneeskunde werd Ginkgo al bijna 5000 jaar geleden door Shen Nung beschreven als goed om een normaal gezond hart, longen, spijsvertering, regelmatige urinelozing, vitaliteit en libido te behouden. Maar ook om de weerstand tegen bacteriën en schimmels te optimaliseren. Omstreeks 1950 heeft men ook in Europa de medicinale waarde van het blad ontdekt.
Dat is vooral te danken aan de arts/apotheker Wilmar Schwabe ( 1907 - 1983). Hij onderzocht de stoffen systematisch, testte ze en maakte er een bijzonder extract van. De kern van de onderzoekingen kwam hierbij te liggen op het ondersteunen van de functies van het lichaam in algemene zin, maar vooral het in stand houden van een gezonde normale doorbloeding van de hersenen.

 

Wat kan Ginkgo Biloba voor u doen?
- Door de doorbloeding bevorderende eigenschappen met name naar de hersenen helpt Ginkgo Biloba een goed geheugen en concentratie vermogen evenals de cognitieve capaciteit (leren) in stand te houden. Maakt geestelijk fit, stimuleert de geest en houdt je mentaal veerkrachtig en sterk. Het wordt algemeen gezien als een middel dat het lichaam helpt de mentale achteruitgang bij het ouder worden uit te stellen en wordt aanbevolen voor mensen die een constante toon horen.
- Bovendien helpt Ginkgo het lichaam de receptoren voor de neurotransmitters acetylcholine en serotonine in de hersenen te onderhouden.
- Ook de ogen en oren profiteren van een goede doorbloeding. Ginkgo wordt daarom aanbevolen ter ondersteuning van een normaal gezichtsvermogen.
- Ginkgo Biloba is een krachtige antioxidant, beschermt de cellen tegen de invloed van vrije radicalen en helpt het lichaam bij het behouden van gezonde zenuwcellen.

 

Gestandaardiseerd extract
Ons Ginkgo Biloba extract heeft een gestandaardiseerd gehalte van 24% flavonglycosiden en 6% terpenen, waardoor een constante kwaliteit en effectiviteit is gewaarborgd. De bladeren van de ginkgo boom bevatten 0,5 tot 1,8% flavonoïden. Voor de productie van onze top kwaliteit Ginkgo extract zijn de flavonglycosiden en de terpenen de belangrijkste ingrediënten die met behulp van ons speciale productieproces maximaal worden geconcentreerd. 

Hoe lang duurt het voordat het volledige effect van Ginkgo Capsules merkbaar wordt?
Het gunstige effect wordt niet direct waargenomen, maar neemt toe bij langer gebruik. Het volledige effect van Ginkgo ervaart u na 8 tot 12 weken. Daarom is het van belang de capsules voor een periode van minimaal 3 maanden te gebruiken.

 
Flavonoiden (0,5 à 1 %), vnml. Flovonolglycosiden : vooral mono-, di- en triglycosiden en coumarinezuuresters van de flavonolen kaemferol en quercetine (zoals quercetine - en kaempferol - 3-0-rhamnosiden en -3-0-rutinosiden). ook glycosiden afgeleid van isorhamnetine, myricetine en 3'-methylmyricetine ; nonglycos idische biflavonoïden : amentoflavon, bilobetine en 5'-methoxybilobetine, ginkgetin, isoginkgetin, sciado-pitysine ; flavanolen :catechine, epicatechine en de proanthocyaniden :cyanidine, delphinidine, prodelphidine. 
Terpeenlactonen (5 à 7 %) 
-  2,8 à 3,4 % ginkgoliden A,B en C ; ook: Men J 
-  2,6 à 3,2 % bilabolide
Fytosterolen : bètasitosterol en glycosiden ervan
Tanninen :epigallocatechines, d-gallocatechines
Alifotische alcoholen, nonocosanol, hexacosanol, octacosanol, pinitol, sequoyitol
Organische zuren : hydroxykynureenzuur, kynureenzuur, protocatc hueenzuur, vanillinezuur, hydroxybenzoëzuur, succinezuur,d-glucaarzuur, kinazuur, shikimizuur Carotenoïden :luteïne,zeaxanlhine '
Ketonen
Vluchtige componenten : 2-hexenal, alfohexenal
Cyclitolen
Monosacchariden (pentosanen) en polysacchariden
Vetzuren
Acacetine, tricitine, calciumoxalaot, mannan

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Ginkgo Biloba Extract 80mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048