Peptivit plantaardig Sport Eiwit poeder kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Peptivit Plantaardig Sport poeder. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Peptivit plantaardig Sport Eiwit Peptiden 200 gram

Peptivit voorkomt afbraak spierweefsel tijdens sporten
Tijdens een wedstrijd of training onder zowel zware als lichte condities ontstaat er afbraak van spierweefsel.  Het is dan de taak van eiwitten om die schade waardoor je minder presteert weer te herstellen. Dat gebeurt meestal na de wedstrijd wanneer er weer eiwitten worden aangeleverd. Gewone eiwitten moeten echter eerst door het lichaam worden verteerd en dat duurt ten minste 2 uur en hebben daardoor tijdens een wedstrijd geen effect.
Voor een goede sportprestatie is het natuurlijk erg belangrijk dat spieren al tijdens de inspanning eiwitten zouden kunnen opnemen en het hoognodige herstel al tijdens de wedstrijd begint en daarmee een vermindering van prestatie kan worden tegengegaan.
  
Plantaardige eiwitten werken efficiënter dan dierlijke eiwitten
Eiwitten (proteïnen) vormen de belangrijkste bouwstenen van ons lichaam en zijn onmisbaar bij de groei en het onderhoud van onze weefsels. Ze spelen een belangrijke rol in bijna alle biologische processen zoals de zuurstofvoorziening (hemoglobine) naar onze spieren, de controle van de suikerspiegel in ons bloed, de antilichaampjes die infecties tegengaan, de actine en myosine die ervoor zorgen dat we onze spieren kunnen bewegen en het collageen dat onze pezen en bindweefsels vormt. 
Plantaardige eiwitten zijn beter dan dierlijke eiwitten omdat er minder zwavel bevattende aminozuren zoals methionine in voorkomen en ze een bijdrage leveren aan aan het proces om verzuring van het bloed en verzwakking van het immuunsysteem tegen te gaan.

Dierlijke Eiwitten
Gewone dierlijke eiwitten hebben één zeer groot nadeel. Ze hebben vrijwel geen effect op het herstel van het lichaam tijdens het sporten. De bekende dierlijke eiwitten moeten eerst langdurig worden verteerd en bereiken daardoor veel te laat (pas na ca. 3 uur) de spieren. Dierlijke eiwitten bestaan uit lange ketens van aminozuren die voordat ze in de bloedbaan kunnen worden opgenomen door het lichaam eerst ontleed (gehydrolyseerd) moeten worden tot peptiden die uit meerdere aminozuren bestaan.
 
Peptivit werkt altijd en direct
Peptivit kan je al tijdens de wedstrijd of training gebruiken als je voelt dat je stuk komt te zitten en je spieren zich moeten herstellen.
Een wielrenner bijvoorbeeld die na een demarrage of tempowisseling een slok Peptivit drank neemt voelt al na een paar trappen de vermoeidheid uit zijn spieren verdwijnen.
Ook om te herstellen na afloop van een wedstrijd of training is het belangrijk om direct Peptivit te gebruiken want na ongeveer 30 minuten nemen de spieren veel minder of geen aminozuren meer op. Zeker na een zware inspanning ligt de spijsvertering grotendeels stil waardoor de efficiëntie alleen nog maar minder wordt.

PeptiVit poeder is samengesteld uit hydrolysaat (Peptides) en koolhydraten. Een hydrolysaat is een in stukjes geknipt voor-verteerd eiwit van 2 en 3 aminozuren dat binnen enkele seconden wordt opgenomen met het resultaat dat de spieren direct herstellen. 
In combinatie met de koolhydraten (suikers) stimuleert het de afgifte van insuline in het lichaam. Dat zorgt er voor dat glucose sneller uit het bloed in de spiercellen wordt opgenomen. Eenmaal in de spier wordt glucose omgezet in glycogeen (brandstof). Hoe sneller dit proces tijdens en na een intensieve inspanning op gang komt, des te sneller kan de sporter weer op hoog niveau presteren.


Belangrijkste voordelen van PeptiVit poeder op een rij:
-  Een ongekend snel herstel tijdens de wedstrijd
-  Vergroting van het uithoudingsvermogen
-  Ondersteuning van het immuunsysteem
-  Minder spierpijn en spierschade tijdens en na een intensieve training of wedstrijd.
-  Stimulering van de vetverbranding
 
Peptiden spelen een belangrijke rol bij het vrijmaken van vetzuren. Gebruik je alleen koolhydraten dan zal het lichaam sneller geneigd zijn tot koolhydraat verbranding. In combinatie met peptiden verbrandt het lichaam zelfs bij hoge spier intensiteit vooral vetten.

Sport en hersteldrank gemakkelijk zelf te maken.

Eventueel kan je PeptiVit Soja plantaardige poeder combineren met Solardex dextrine. Je hebt dan een perfecte sport en hersteldrank en gaat een veelgehoorde wens van sporters in vervulling. Je kan zelf de gewenste concentratie bepalen en je hebt geen problemen meer met het transport of de noodzaak van langdurige gekoelde opslag zoals bij een kant en klare sportdranken. Je mengt het aan wanneer je het gaat gebruiken
 
Hoeveel heb je nodig?
-  Tijdens een training of wedstrijd ongeveer 15 gram. (twee flinke eetlepels met een kop erop)
-  Geadviseerd wordt om na een zware fysieke inspanning tot 2 maal deze hoeveelheid te gebruiken (individueel te bepalen)
 
Hoe te maken?
Twee flinke eetlepels in bijvoorbeeld een bidon scheppen. Een kwart water bijvullen. Flink schudden om goed te mengen. Dan 10 minuten laten staan om het ontstane schuim te laten zakken en tot slot de rest van het water bijvullen.  

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Peptivit plantaardig Sport Eiwit Peptiden 200 gram

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048