MSM 750mg + Vitamine C capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit MSM 750mg + Vitamine  C capsules capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen. 

MSM & Vit C

€ 12,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Methyl Sulfonyl Methaan

Het lichaamseigen MSM is een veel voorkomende in water oplosbare zwavelhoudende stof die te vinden is in vrijwel alle levende organismen en onderdeel van onze voeding. Het in de natuur voorkomende zwavel wordt behalve in fruit en graanproducten ook gevonden in dierlijke producten zoals melk, vlees en eieren.
MSM heeft echter een zeer gevoelige structuur en gaat daarom gemakkelijk verloren tijdens de vele industriële processen waarmee we onze voeding behandelen. Verder is onze landbouw zeer intensief en kunstmatig en speelt zich voor een groot deel af in kassen waar geen natuurlijke neerslag plaatsvindt. Dit betekent dat veel mensen niet altijd in staat zullen zijn om te zorgen dat hun voeding voldoende natuurlijk organische zwavel bevat.
Terwijl we die stof  juist hard nodig hebben voor een optimale werking van ons lichaam.