Panax Ginseng libido extract capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Panax Ginseng Libido Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.
 


Panax Ginseng Libido Extract 450mg capsules

Nederlands: Ginseng, Koreaanse Ginseng, Chinese Ginseng
Latijn: Panax Ginseng

Panax is afgeleid van de Griekse woorden pan (alle) en akos (remedie) of akomai (ik genees), dat wijst op de brede toepassing van Panax Ginseng als een panacee (alles genezend middel).

De naam Panax Ginseng zou afkomstig zijn van Jen Shen, waarbij Jen de Chinese term is voor man en shen (lijkt op), wijzend op de gelijkenis van de wortel met een mannenfiguur. 

Herkomst vindplaats, beschrijving
Groeide oorspronkelijk in de bergbossen van Noord-Korea, Noordoost China en Nepal op een hoogte van ca. 1000 m. Wordt door overmatig plukken nauwelijks nog in het wild aangetroffen. Wordt nu gekweekt in China, Japan, Korea, Zuid Siberië. 

Stress en libido.
Vermoeidheid en stress door spanning worden vaak veroorzaakt door een onbalans in het lichaam. Dikwijls is dit één van de belangrijkste oorzaken van een verlaagde weerstand, een vertraagd herstel en een verminderde mentale veerkracht. Het extract van deze bijzondere wortel kan zorgen voor extra energie en levert een bijdrage aan een normaal libido.
De natuurlijke genees en kruidengeneeskunde kent veel verschillende toepassingen voor ginseng. Het zou bijvoorbeeld de prostaat functie kunnen onderhouden en is het één van de bekendste afrodisiaca. De vele vitaminen in Ginseng zorgen voor een beter welzijn. In aanvulling op Saffraan, Guarana en Goji is Ginseng één van die planten die een echte hype hebben doorgemaakt in de afgelopen jaren. 

Positieve effecten op de potentie en erectie zijn in verschillende studies opgetekend. Zoals het aanhouden van een normale potentie door doorbloeding van de geslachtsorganen en de positieve ondersteuning op de normale productie van geslachtshormonen. Veel recepten die ginseng wortel bevatten dienen ter ondersteuning van normale erectie.
De effecten als potentiemiddel zijn gebaseerd op de positieve invloed op de bloedsomloop en de productie van geslachtshormonen zoals testosteron, die kunnen worden versterkt door Ginseng.

Daarom kunnen libido en potentie gezamenlijk profiteren van de werkzame bestanddelen van Ginseng. De oude Chinezen gebruikten de medicinale plant als een huismiddel om hun mannelijkheid te verhogen. Iedereen die bezorgt is voor de bijwerkingen van Viagra is met plantaardige alternatieven als Panax Ginseng, Puama Muira, Maca en Arginine in veel gevallen beter af.

Man en Vrouw
-  Panax draagt bij aan het normale vrijkomen van androgene hormonen door testosteron bij de man in stand te houden en werkt daarmee afrodisiërend, anabool en fertiliserend.
-  Panax ondersteunt de bevordering van de normale oestrogene effecten bij de vrouw.

Samenstelling
Belangrijke inhoudsstoffen (wortel)

Triterpene saponinen (2 à 3 %, tot 6 %), de zogenaamde "ginsenoïdes" of "panaxosiden", voorkomend als glycosiden met als genines overwegend gepolyhydroxyleerde tetracyclische triterpenen van de damaraangroep:
Afgeleid van protopanaxadiol (vooral onderling verschillend door de aard van monosaccharide of disacchoride op R 1 of R2): de ginsenoïdes Ra 1, Ra2, Ra3, Rb1, Rb2, Rb3, Re Re2, Rd, Rd2 en Rh2; (20S)­ginsenaïdes Rg3; malonyl ginsenoïdes Rb1, Rb2, Re en Rd.
Afgeleid  van protopanaxa triol : de ginsenoïdes  Re2, Re3, Rf, Rgl, Rg2 en Rh; 20 gluco-ginsenoïde Rf; [20R)-ginsenoïdes Rg2 en Rhl Eén ginsenoïde afgeleid van oleanolzuur: RO
de meest voorkomende ginsenoïdes zijn Rbl, Rb2 en Rg 1 Fytosterolen bètasitosterol    (en    derivaten),    daueosterol, campesterol (en derivaten), stigmasterol

Glyeopeptiden  (panaxanen)
Etherische olie (0,05 %, vnml. sesquiterpene hydrocorbonen) limoneen, terpineol, citral, polyacetylenen
Vetzuren: oliezuur, palmitinezuur, stearinezuur

Mineralen en sporenelementen: heel hoog gehalte w.o. calcium, magnesium, zink, ijzer, germanium, mangaan, ijzer, selenium,vanadium , chroom,kobalt, koper, fosfor, aluminium ,arseenVitamines: vit Bl, B2, B3, B5, B9 (foliumzuur), B12, choline, biotine, vit C, bètacaroteen Aminozuren : praline, glycine, alaninin, cysteïne, tyrosine , arginine, lysine, asparaginezuur, threonine, serine, glutam inezuur, leucine, valine, histidine; Peptiden
zetmeel, polysacchariden, korte suikers (glucose, fructose, maltose)
polyalkynes ( panaxynol, panaxytriol
enzymes: amylase, fenolasen
Fosfatiden
Citroenzuur, fumaarzuur, malonzuur, oleanolzuur, tartaarzuur
Flovonoiden: kaemferol, luteoline
vezels, pectine

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Panax Ginseng Libido Extract 450mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048