Pine Pollen 300mg Libido Extract capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Pine Pollen 300mg Libido Extract capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

 

volgt

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving aanpassen

Het van naaldbomen afkomstige Pine Pollen (Grenen Stuifmeel) Extract is een zeer krachtig werkend supplement dat een overdaad aan gezonde voedingsstoffen bevat. Pine Pollen worden met name gebruikt omdat het één van de grootste natuurlijke bronnen van het hormoon testosteron is. Op dit moment wordt het extract van Pine Pollen voornamelijk gebruikt in China, Korea en Mongolië. In die landen worden Pine Pollen niet alleen gewaardeerd als goed enigszins zoet smakend voedsel, maar heerst daar ook een lange traditie om de pollen te gebruiken als medicijn met tal van toepassingen.
Naast vele andere functies word het gebruik van Pine Pollen aanbevolen omdat het instaat voor een goed uitgebalanceerde en normale hormoonhuishouding en het een bron van vitamines en mineralen is.