Damiana Libido Extract 450mg capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Damiana Libido Extract 450mg capsules. Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 16,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

De bladeren van de Damiana werden in het verleden gebruikt door de inheemse volkeren van Mexico (Maya en Azteken Indianen) als een aphrodisiacum (een stof die op het moment dat het wordt ingenomen het libido verhoogt). De stof wordt door zowel mannen als vrouwen gebruikt om meer seksuele stimulatie en een intensievere beleving te ervaren.

De stof draagt van nature bij tot een normale gezonde bloedcirculatie naar de geslachtsorganen, helpt een goede stofwisseling te onderhouden en geeft daardoor extra seksuele energie.
Damiana heeft daarmee een dubbel effect:  meer uithoudingsvermogen en meer gevoel.

Het effect om de genitale lichaamsdelen te stimuleren door dat gebied door middel van normale zuurstoftoevoer en voeding te verrijken kan snel worden waargenomen.
Bij langer gebruik kunnen de seksuele fitheid en het prestatie niveau blijvend normaliseren.