Panax Ginseng 450mg Libido Extract capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Panax Ginseng 450mg Libido Extract capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Koreaanse Ginseng of Chinese ginseng en Panax Ginseng is een bekende medicinaal kruid dat in China, Japan en Korea al sinds eeuwen te vinden is in bijna elk medicijnkastje en daar wordt gebruikt als een huismiddel, afrodisiacum en seksuele stimulans.
Het is rijk aan co-enzym Q10 en bevat veel ginsenosides. Als een natuurlijk alternatief voor Viagra is de wortel van ginseng een populaire natuurlijke hulp bij het niet voldoende in staat zijn en het bereiken van normale erecties.
Net als potentie hout (Muira puama), Maca, Tribulus Terrestris, Aginine of Yohimbine is het een natuurlijke seksuele stimulans die het normale libido kan onderhouden door de  bloedtoevoer naar de geslachtsorganen te onderhouden en tegelijk een positief effect heeft op het libido. Maar dan zonder de bekende vervelende bijwerkingen van sommige moderne erectie bevorderende producten.
Naast een middel om de viriliteit te laten toenemen, kan het worden gebruikt om te helpen het gewicht terug te brengen.