Panax Ginseng Libido Extr 450mg capsules

Panax Ginseng Extract capsules kopen

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze Super kwaliteit Panax Ginseng Libido capsules met 80% Ginsenosides. Dat kan nu door tegen een lage prijs met een en unieke product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen. 

 

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Het Koreaanse ginseng ook wel Chinese ginseng of Panax ginseng genoemd is een al eeuwen bekende medicinale plant die wordt gebruikt als een oud Chinese huismiddel, afrodisiacum en seksuele stimulans.
Het is rijk aan co-enzym Q10 en bevat veel ginsenosides. Als een natuurlijk alternatief voor Viagra is de wortel van ginseng een populaire natuurlijke hulp bij het niet voldoende in staat zijn en het bereiken van normale erecties.
Net als potentie hout (Muira puama), Maca, Tribulus Terrestris, Aginine of Yohimbine is het een natuurlijke seksuele stimulans die het normale libido kan onderhouden door het helpen bij de  bloedtoevoer naar de geslachtsorganen en tegelijk een positief effect heeft op het libido zonder de bekende vervelende bijwerkingen van sommige erectie bevorderende producten.
Naast een middel om de viriliteit te laten toenemen, kan het worden gebruikt om te helpen gewicht te verliezen.