Peptivit 200 gram plantaardige Sport Eiwit Peptiden

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Peptivit 200 gram plantaardige Sport Eiwit Peptiden.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 25,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Tijdens een wedstrijd of training vindt er afbraak van spierweefsel plaats. Eiwitten zorgen voor de opbouw en het herstel.
Gewone eiwitten moeten echter eerst door het lichaam verteerd worden voordat er weer aan de opbouw van het spierweefsel begonnen kan worden.
Dat duurt minsten 2 uur en dus hebben gewone eiwitten tijdens een wedstrijd geen effect.
Voor sporters is het natuurlijk van groot belang dat spieren al tijdens de inspanning eiwitten opnemen zodat het herstel direct begint en geen vermindering van prestatie gaat plaats vinden.
PeptiVit plantaardig eiwit is een zogenaamd hydrolysaat.
Een in stukjes geknipt voorverteerd eiwit van 2 en 3 aminozuren dat al tijdens een wedstrijd of training zonder vertraging zoals gebeurt bij gewoon eiwit direct wordt opgenomen en zorgt voor een beter uithoudingsvermogen, een ongekend snel herstel en minder spierpijn.