Rhodiola Rosea 500mg Sport Extract (5% Rosavine) + Vitamine C capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Rhodiola Rosea  500mg Sport Extract (5% Rosavine) + Vitamine C capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Sport prestaties verbeteren door het gebruik van Rhodiola Rosea, dat komt omdat deze plant de in het lichaam opgeslagen energiereserves beter aanspreekt en er bovendien voor zorgt dat het lichaam daar optimaal mee omgaat.
Op die manier blijft er genoeg energie over voor de lichaamsprocessen die nodig zijn om de sport activiteit zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren.
Dit brengt behalve een goede prestatie ook een groot uithoudingsvermogen en een voldoende herstel met zich mee.
In Rusland wordt Rhodiola gebruikt door topsporters omdat het een plantaardig, veilig en eerlijk middel is om betere prestatie te boeken in vele verschillende takken van sport.
Onderzoeken hebben verder laten zien dat Rhodiola Rosea  helpt om het geheugen en het concentratie vermogen te optimaliseren.