Tongkat Ali 100 : 1 Libido Extract 400mg capsules

Tongkat Ali 100 : 1 kopen
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze Super kwaliteit Tongkat Ali 100 : 1 Libido Extract 400mg capsules. Dat kan nu door tegen een lage prijs met een en unieke product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij 
Supplement Boost te kopen. 

 

€ 17,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Tongkat Ali stimuleert het libido, geeft een sterkere erectie en een groter seksueel uithoudingsvermogen.
Er is een belangrijk positief verschil met de werking van testosteron producten die werken als een lichaamseigen testosteron, waardoor de Leydig cellen de eigen productie van het hormoon verminderen of geheel stoppen.
Het stoppen van de eigen productie door van buiten komende testosteron producten, inclusief anabolische steroïden veroorzaken het kleiner worden van de testikels en de penis.
Dit in tegenstelling tot Tongkat Ali. 
Omdat die bijdraagt tot de eigen testosteronproductie in de Leydig cellen van de testes, zal de omvang van de testikels en het omringende weefsel juist toenemen.
Terwijl een groot aantal mannen de toegenomen penis en testes omvang op zichzelf al als een belangrijk voordeel beschouwen, beïnvloedt de massa-aanwinst om begrijpelijke redenen ook het seksueel functioneren, met name ten aanzien van erecties en ejaculaties.