Glucosamine capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Glucosamine, Chondroïtine en MSM capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Glucosamine, Chondroïtine, MSM & Vit.C 950mg capsules

Glucosamine sulfaat 2KCL

Glucosamine wordt altijd door middel van een scheikundige verbinding gebonden aan een andere stof. Daar kunnen diverse stoffen voor worden gebruikt en de hoeveelheid elementaire Glucosamine die kan worden gebonden is afhankelijk van de gekozen stof. In de combinatie met Chondroitine,  MSM en Vitamine C bevat de capsules van Supplement Boost 300 mg Glucosamine, waarvan 180mg elementaire Glucosamine. Een dagdosering van 6 capsules Glucosamine sulfaat 2KCL bevat dus 1080mg elementaire Glucosamine. 

 

Chondroitine

Chondroïtine en Glucosamine zijn stoffen die de werking van elkaar versterken. Chondroïtine is net als glucosamine een suikerverbinding en kan evenmin als Glucosamine uit de voeding worden verkregen maar wordt door het lichaam zelf aangemaakt en komt in grote hoeveelheden in gewrichtskraakbeen voor. 

 

MSM (Methyl Sulfonyl Methaan)

Het lichaamseigen MSM is een water oplosbare zwavelhoudende stof die voorkomt in planten, dieren, mensen, vissen, en algen en een belangrijk onderdeel is van onze voeding.
Planten nemen MSM op uit de bodem waarbij het tot meer dan 100 keer wordt geconcentreerd. Via die voeding van gewassen en planten worden de zwavelverbindingen opgenomen in de organismen van mensen en dieren. Zwavel behoort met calcium, kalium, magnesium, natrium en fosfor tot de veel voorkomende elementen in het lichaam en is na calcium en fosfor het derde meest voorkomende mineraal.  

Zwavel gaat echter grotendeels verloren
De MSM wordt dus via het voedsel in het lichaam opgenomen. Maar door de intensieve landbouw, het gebruik van kunstmest en de industriële manier van behandeling zoals koelen, koken, verhitten, versnijden en het kookproces thuis gaan veel elementaire gezonde stoffen waaronder zwavel en vitamine C grotendeels verloren. 

Vitamine C – Ascorbinezuur

De in water oplosbare Vitamine C of ascorbinezuur wordt geleverd in capsules en los poeder. De stof is in 1928 voor het eerst uit de cortex van de bijnier geïsoleerd.
Vitamine C is essentieel voor de ondersteuning van onze stofwisseling en omdat we het in tegenstelling tot veel planten en dieren niet zelf aan kunnen maken is het nodig dat we er dagelijks voldoende van binnen krijgen. Men is het er nog niet over eens welke hoeveelheid de juiste is.
De ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) is volgens het voedingscentrum voor een volwassene 75mg, maar volgens sommige deskundigen zou de dagelijkse inname wel 2,3 tot 9,5 gram kunnen bedragen en zouden hoeveelheden van ca.11 gram Vitamine C een helende werking kunnen hebben.
Volgens die deskundigen zijn er geen negatieve gezondheids effecten bekend van het gebruik van die grote hoeveelheden.

 

Vitamine C en Callogeen
Ook Vitamine C levert een zeer belangrijke bijdrage aan de normale vorming van het eiwit collageen dat zoals eerder aangegeven een essentieel onderdeel van het bindweefsel is.

Verder verhoogt vitamine C de ijzeropname en draagt bij tot:
- een normaal energie leverende stofwisseling (metabolisme).
- de normale werking van het zenuwstelsel.
- een normale psychologische functie (kennen, voelen, streven en het gedrag van mensen).
- het verminderen van vermoeidheid en moeheid.
- de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E.
- de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost etiket

Etiket Glucosamine, Chondroïtine, MSM & Vit.C 950mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048