Femme Exclusive libido extract capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Femme Exclsive Libido Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Femme Exclusive Libido Extract 750 mg capsules

De SEX hormonen van de vrouw
Een oud gezegde uit de Chinese geneeskunde: "Een arts behandelt liever tien mannen dan één vrouw" is een bevestiging van wat vrouwen zelf ook wel weten. Vrouwen zijn complexe wezens en het middelpunt van die complexiteit zijn haar hormonen. De toe- en afname van oestrogeen, testosteron, DHEA en progesteron hormonen beïnvloeden alle aspecten van haar fysieke, emotionele en spirituele welzijn. Een vrouw voelt zich fantastisch wanneer haar hormonen in balans zijn, dan sprankelt ze van energie en vitaliteit.

 

Krijg je libido op een natuurlijke manier terug
Het terug krijgen van het libido kan eenvoudig met een gezond dieet, voldoende ontspanning, regelmatige lichaamsbeweging en een goed werkend libido extract. Er is nog maar weinig onderzocht op het gebied van stimulerende voedingsstoffen voor vrouwen, maar een paar extracten blinken uit als het gaat om het verbeteren en intensiveren van het haar liefdesleven.

 

Arginine AKG
L-Arginine is een essentieel aminozuur. (Essentieel wil zeggen dat je lichaam het niet kan maken, en dat je voeding nodig hebt om het binnen te krijgen.) L-Arginine is de belangrijkste bron van het primaire molecuul stikstofoxide (NO), dat de seksuele opwinding bij vrouwen optimaliseert. Zonder Arginine geen stikstofoxide en geen seksuele opwinding. Onderzoek onder vrouwen, heeft aangetoond dat het L-Arginine supplement de intensiteit en het gevoel tijdens het vrijen sterk verhoogt. Dat komt omdat NO de normale bloedstroom naar de geslachtsorganen optimaliseert wat leidt tot betere orgasmes met meer intensiteit en seksuele gewaarwording.

 

Tribulus Terrestris
Tribulus Terrestris wordt al duizenden jaren gebruikt als Libido versterkend kruid. Tribulus Terrestris werkt op een bijzondere manier bij vrouwen. Het luteïniserend hormoon (LH) heeft vele functies in de productie van testosteron. Wanneer een vrouw ouder wordt stijgt het follikel stimulerend hormoon (FSH) drastisch. Dat duurt tot enkele jaren na de menopauze en blijft gedurende tientallen jaren daarna op een hoog niveau. De verhouding van FSH tot LH luteïniserend hormoon neemt toe maar de LH heeft niet het zelfde vermogen om testosteron toe te laten nemen.

Tribulus Terrestris draagt op een natuurlijke manier bij tot het normaliseren van het niveau van het luteïniserend hormoon FSH, dat op zich het lichaam helpt om meer testosteron te produceren. Tribulus terrestris is een libido vergroter (bewezen in verscheidene klinische studies), en heeft de mogelijkheid om normale niveaus testosteron te behouden.

 

Ginkgo biloba
Ginkgo Biloba is gebruikt in verscheidene klinische studies bij vrouwen met een verminderd libido. Een studie wees uit dat bij vrouwen die antidepressiva gebruiken dit een laag libido kan veroorzaken en zij zochten naar een weg om hun libido weer te verbeteren en hun orgasmes terug te krijgen.
Het bleek dat de deelnemers melden dat door gebruik van Ginkgo biloba, een significante toename van seksueel verlangen werd geconstateerd. Geslachtsgemeenschap kwam vaker voor, ze kregen meer seksuele fantasieën, en waren in staat om weer makkelijker een orgasme te bereiken.

Andere studies hebben aangetoond dat Ginkgo biloba een grote bijdrage levert in het onderhouden van een gezonde bloedstroom in de kleine bloedvaten. Een goede gezonde bloedtoevoer naar de genitaliën verhoogt de seksuele sensatie. Onderzoek heeft aangetoond dat door ginkgo biloba ook mentale scherpte en geheugen aanzienlijk waren toegenomen (seksueel verlangen begint in de hersenen).

 

Eurycoma longifolia, ook bekend als Tongkat Ali (Maleisische Ginseng)
Tongkat Ali is het ontbrekende ingrediënt bij het vergroten van het vrouwelijke libido. Dit krachtige kruid brengt de vreugde van het leven terug in je seksleven en normaliseert vaginale droogheid.

Getuigenissen van vrouwen met Eurycoma longifolia (Tongkat Ali) hebben gemeld dat ze eindelijk weer een orgasmes konden ervaren, en dat de orgasmes die ze hadden langer en intenser waren. Er waren zelfs vrouwen die vertelden dat ze midden in de nacht wakker werden met een sterk verlangen naar een orgasme.

 

Combinatie
Van de combinatie van AKG L-arginine, Tribulus Terrestris, Ginkgo Biloba en Tongkat Ali  (Eurycoma Longifolia) en Zink kregen de ondervraagde vrouwen een sterk verlangen om de seks opnieuw te ervaren. Het voordeel van het toenemende natuurlijke vaginale glijmiddel dat daarbij wordt geproduceerd geeft een comfortabele ervaring tijdens de daad.

 

Unieke Formule Femme Exclusive
Onze unieke formule vernieuwd en versterkt het intieme liefdesleven dankzij de krachtige en natuurlijke extracten van Arginine AKG, Tribulus Terrestris, Ginkgo Biloba en Eurycoma longifolia, samengebracht in 3 capsules.  

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Femme Exclusive Libido Extract 750 mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048