Glucosamine, Chondroïtine, MSM & Vit. C 950mg capsules

Glucosamine, Chondroïtine, MSM & Vit. C kopen

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Glucosamine, Chondroïtine, MSM & Vit. C in één capsule. Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs met een en prima product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 13,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Glucosamine
Het lichaamseigen Glucosamine maakt deel uit van gewrichtsvloeistof of synoviaal vocht en is onderdeel van alle collageenrijke weefsels zoals kraakbeen, bot, gewrichtskapsel, pezen, huid, nagels, tanden etc.

Chondroïtine
Chondroïtine is eveneens een lichaams eigen stof en heeft dezelfde werking als glucosamine maar doet dat op een andere wijze waardoor de stoffen elkaar uitstekend aanvullen en het effect van de werking van Glucosamine versterkt wordt.

MSM (Methyl Sulfonyl Methaan)
MSM of Methyl Sulfonyl Methaan is een van nature voorkomende zwavelverbinding die gevonden wordt in alle levende organismen en dus ook in het menselijke lichaam. Het is een organisch gebonden vorm van zwavel die onderdeel is van onze voeding en de gunstige invloed van glucosamine ondersteunt en groter maakt.