Omega 3 Visolie 1000mg gelcapsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Omega 3 Visolie 1000mg gelcapsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen. 

Omega 3 Visolie

€ 18,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Omega 3 (vitamine F) is een meervoudige onverzadigd vetzuur. Onverzadigd vet is vloeibaar bij kamertemperatuur en bevat een mengsel  van verzadigde en onverzadigde vetzuren. Alle vet producten bevatten deze zuren, maar in de alledaagse praktijk onderscheiden we verzadigd vet dat niet gezond is en onverzadigd vloeibaar vet dat wel gezond is.
Het meervoudige onverzadigd vetzuur is essentieel omdat het niet door ons lichaam kan worden geproduceerd maar het wel nodig hebben.
De belangrijkste omega-3 vetzuren zijn Eicosapentaeenzuur (EPA) en Docosohexaeenzuur (DHA).
Vooral in vette vissoorten zoals haring, makreel, wilde zalm, sardines, ansjovis en schaal- en schelpdieren zijn deze stoffen in voldoende ruime hoeveelheden aanwezig, maar staan echter niet bij iedereen dagelijks op tafel.
De Gezondheidsraad adviseert minimaal één keer per week vette vis te eten omdat je op die manier voldoende EPA en DHA binnen krijgt. Als dat niet altijd lukt, is het verstandig om een Omega 3 visolie gel capsules van Supplement Boost te kiezen als aanvulling op de voeding. 
Niet in de laatste plaats omdat onze 1000mg capsules niet minder dan 340 mg EPA en 230 mg DHA bevatten.