Omega 3 Sport Visolie softgels (EPA 340mg en DHA 230mg)

Omega 3 Visolie softgel capsules kopen

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze super kwaliteit Omega 3 Visolie 1000mg Sport Gels met niet minder dan 340mg EPA 340mg en 230mg DHA. Dat kan nu door tegen een lage prijs met een unieke product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 18,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Een goede balans in het lichaam tussen onverzadigde vetzuren (omega-6) en verzadigde vetzuren (omega-3) is een absolute voorwaarde om spieren en gewrichten normaal dus goed te laten functioneren. Wil je sportprestaties verbeteren dan is naast de hoeveelheid vooral de kwaliteit van de vetten die je eet zeer belangrijk.
De Gezondheidsraad adviseert per dag 450 mg Omega 3 visvetzuren te eten.
Essentiële omega 3 vetzuren vergroten duursport prestaties omdat je daarmee  de in het lichaam opgeslagen licht verteerbare koolhydraten kan uitsparen en in plaats daarvan energie kunt halen uit het op een economische manier verbranden van vetten.
Als gevolg daarvan worden negatieve onverzadigde omega 6 vetzuren geblokkeerd en positieve verzadigde vetzuur stikstofoxiden aangevoerd.
Verminder daarom als het kan de inname van omega-6 vetten uit vleesproducten en vervang ze door Supplement Boost Omega-3 visolie softgels capsules.
Een extra voordeel van het gebruik van Omega-3 is dat inname van visolie het transport van bepaalde sportsupplementen zoals creatine optimaliseert. Je reageert daarom veel beter op creatine wanneer je tegelijk ook onze visolie capsules gebruikt.