Omega 3 Sport 1000mg Visolie softgels (EPA 340mg + DHA 230mg)

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Omega 3 Sport 1000mg Visolie softgels (EPA 340mg + DHA 230mg) capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

€ 18,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Een goede balans in het lichaam tussen onverzadigde vetzuren (omega-6) en verzadigde vetzuren (omega-3) is een absolute voorwaarde om spieren en gewrichten normaal dus goed te laten functioneren. Wil je sportprestaties verbeteren dan is naast de hoeveelheid vooral de kwaliteit van de vetten die je eet zeer belangrijk.
De Gezondheidsraad adviseert per dag 450mg Omega 3 vis vetzuren te eten.
Essentiële omega 3 vetzuren vergroten duursport prestaties omdat je daarmee  de in het lichaam opgeslagen licht verteerbare koolhydraten kan uitsparen en in plaats daarvan energie kunt halen uit het op een economische manier verbranden van vetten.
Als gevolg daarvan worden negatieve onverzadigde omega 6 vetzuren geblokkeerd en positieve verzadigde vetzuur stikstofoxiden aangevoerd.
Verminder daarom als het kan de inname van omega-6 vetten uit vleesproducten en vervang ze door Supplement Boost Omega-3 visolie softgels capsules.
Een extra voordeel van het gebruik van Omega-3 is dat inname van visolie het transport van bepaalde sportsupplementen zoals creatine optimaliseert. Je reageert daarom veel beter op creatine wanneer je tegelijk ook onze visolie capsules gebruikt.