Acetyl-L-Carnitine sport capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Acetyl-L-Carnitine Sport capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


NutraLife Acetyl-L-Carnitine 700mg + Vitamine C Sport Capsules

 L-Carnitine is een lichaamseigen stof en wordt geproduceerd uit de aminozuren lysine en methionine.
Het komt voornamelijk voor in dierlijke producten zoals vlees, vis en zuivel.
Acetyl-L-Carnitine wordt goed opgenomen en voornamelijk gebruikt door sporters en met name  door body builders. Maar het is zeker ook belangrijk voor vegetariërs, omdat die vrijwel geen dierlijke producten eten en daardoor bepaalde stoffen in hun voeding zouden kunnen missen.

 

Top sporters weten al tientallen jaren dat het lichaamseigen Carnitine prestaties ondersteund. Door voldoende Carnitine kunnen sporters langer op niveau presteren en is het herstel eerder afgerond zodat er weer sneller en intensiever getraind kan worden. Maar dat geldt niet alleen voor topsporters ook mensen die niet trainen voor de Olympische Spelen hebben baat bij een normaal niveau aan Acetyl-L-Carnitine. Ook oudere sporters die te maken krijgen met een natuurlijke vermindering van spierkracht, uithoudingsvermogen, en cognitieve mogelijkheden zouden moeten letten op hun Carnitine niveau.

Hersenen
L-Carnitine met Acetyl heeft het voordeel dat de positieve invloed op het normale functioneren van het (centrale) zenuwstelsel groter is dan bij alleen L-carnitine. Het passeert makkelijker de hersenen barrière en beschermt daardoor de hersenfunctie beter dan L-carnitine.
Bij het ouder worden helpt L-Carnitine met Acetyl door de krachtige anti-oxidant werking in het zenuwweefsel de hersenfunctie te ondersteunen.

 

Vrije Radicalen

Sporters hebben door diepere ademhaling te maken met meer oxidatieve stress en daardoor met meer schadelijke vrije radicalen.
Vrije radicalen zijn agressieve stoffen die naarmate het lichaam meer energie produceert (bijvoorbeeld bij sporten of in geval van stress) het lichaam kunnen binnen dringen.
Vrije radicalen zijn hoog reactieve deeltjes met één of meerdere ongepaarde elektronen. Onze lichaamscellen hebben zuurstof nodig om energie te kunnen produceren. Als bijproducten van die verbrandingsprocessen ontstaan daarbij allerlei zuurstofverbindingen, waaronder de zogenaamde vrije radicalen.
Het gevaarlijke aan vrije radicalen is dat ze zich eenvoudig aan andere cellen kunnen binden. Deze schadelijke moleculen/atomen veroorzaken een verstoring van het normale proces van de cel waaraan ze zich gebonden hebben.
Het is duidelijk dat met meer vrije radicalen in het lichaam er minder gezonde normaal en goed werkende cellen overblijven. Je kan die vrije radicalen zien als zeer ongewenste gasten die verwijdert moeten worden.
Vitamine C is een antioxidant, die kan bijdragen tot het onschadelijk maken van die vrije radicalen.

  

Vitamine C

 Vitamine C of ascorbinezuur is de meest bekende vitamine en onder meer belangrijk omdat het een bijdrage levert aan:
-  de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, vermindering van vermoeidheid en moeheid, regeneratie van de actieve vorm van vitamine E en verhoogt de ijzeropname.
-  de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning
-  de normale collageenvorming voor de normale werking van bijvoorbeeld de bloedvaten, tandvlees, botten, huid, tanden, energie leverend metabolisme, zenuwstelsel, psychologische functie en het immuunsysteem.  

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Acetyl-L-Carnitine 700mg + Vitamine C Sport Capsules

THT einde: 2024     BATCH: AWG2048