Chondroïtine 100 gram + Vitamine C poeder

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Chondroitine 100 gram + Vitamine C poeder.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

Chondroitine & Vit C poeder

€ 29,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Het lichaamseigen Chondroïtine is net als het lichaamseigen glucosamine een suikerverbinding bestaande uit zeer lange moleculen. De Stof kan niet uit de voeding worden opgenomen maar wordt door het lichaam zelf aangemaakt. Chondroïtine komt in grote hoeveelheden voor in het menselijke lichaam en is met name een belangrijk onderdeel van alle kraakbeenweefsels omdat het daar een belangrijke functie in het voortbeweging mechanisme heeft.

Chondroïtinesulfaat behoort tot de glycosaminoglycanen (GAG’s) dat zijn moleculen die zijn opgebouwd uit glucuronzuur en galactosamine. De stof wordt geproduceerd met behulp van natuurlijke dierlijke bronnen, zoals haaien- en runder kraakbeen. Chondroïtine is een relatief zwaar molecuul met een gewicht van circa 16.900 dalton waarbij de samenstelling invloed heeft op de afmetingen van het molecuul.