Chondroïtine 100 gram & Vitamine C poeder

Chondroïtine poeder kopen
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Chondroitine & Vit.C poeder. Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs en met een opmerkelijke product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen. 

 

€ 29,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Chondroïtine is net als glucosamine een suikerverbinding bestaande uit zeer lange moleculen. Het kan niet uit de voeding worden opgenomen maar wordt door het lichaam zelf aangemaakt. Chondroïtine komt in grote hoeveelheden voor in het menselijke lichaam en is met name een belangrijk onderdeel van alle kraakbeenweefsels omdat het daar een belangrijke functie in het voortbeweging mechanisme heeft.

Chondroïtinesulfaat behoort tot de glycosaminoglycanen (GAG’s) dat zijn moleculen die zijn opgebouwd uit glucuronzuur en galactosamine. Het wordt geproduceerd met behulp van natuurlijke dierlijke bronnen, zoals haaien- en runder kraakbeen. Chondroïtine is een relatief zwaar molecuul met een gewicht van circa 16.900 dalton waarbij de samenstelling invloed heeft op de afmetingen van het molecuul.