Vitamine B6 Pyrodoxine capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Vitamine B6 capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Vitamine B6 Pyrodoxine 25mg capsules

 

Energie
Vitamine B6 is betrokken bij de productie van essentiële aminozuren die nodig zijn om eiwitten aan te maken en bevordert de energiestofwisseling in het lichaam. Het helpt energie vrij te maken uit de voeding en draagt bij aan een goede energievoorziening van de spieren. Helpt bij vermoeidheid en ondersteunt het herstel en de groei van onze weefsels.

Eiwitstofwisseling
Vitamine B6 heeft een positieve invloed op de productie en verbranding van proteïnes (eiwitten) en koolhydraten.

 

Zenuwstelsel
Het zenuwstelsel bestaat uit zenuwen, het ruggenmerg en de hersenen. B6 speelt een rol in de hersenen bij de normale productie van neurotransmitters die zorgen voor signaaloverdracht tussen zenuwcellen. Zenuwcellen zorgen onder andere voor de aansturing van spieren en het ontvangen van pijnprikkels. 

Het bloed
Draagt bij aan de vorming van rode bloedcellen.

 

Weerstand
Vitamine B6 is essentieel voor de goede werking van het immuunsysteem,

Hormonen
Verder zorgt B6 voor de regulering van de werking van een aantal hormonen zoals oestrogeen en testosteron en de aanmaak van heemverbindingen. Heemverbindingen hebben invloed op de bloedaanmaak, (hemoglobine). Hemoglobine is een onderdeel van rode bloedcellen en speelt een centrale rol in de zuurstofopname en het zuurstof vervoer.


Psychologische functies
Goed voor het geheugen, concentratievermogen, leerprestaties en een positieve gemoedstoestand.

Waar zit het in?
Goede bronnen van vitamine B6 zijn vlees, eieren, vis, graanproducten, aardappelen en peulvruchten. Groenten, melk en kaas bevatten vitamine B6 in kleinere hoeveelheden.  

 

Hoeveel heb je nodig?
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor volwassen mannen en vrouwen van 19 tot 50 jaar is vastgesteld op 1,5 milligram.

Wat is veilig?
Dit product is niet geschikt voor kinderen t/m 4 jaar.
Het Vitamine Informatie Bureau houdt als veilige bovengrens 25 milligram aan. Deze hoeveelheid B6 vitamine krijg je ook binnen bij het eten van 10 kilo aardappelen of 65 bananen. 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost etiket

Etiket Vitamine B6 Pyrodoxine 25mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048