Tongkat Ali 100:1 sport extract capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Tongkat Ali 100:1 Sport Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Tongkat Ali 100:1 400mg Sport Extract capsules

Sporters

In Maleisië is het extract van de Tongkat Ali al eeuwen bekend als symbool van kracht, dapperheid, potentie en viriliteit. Het is een plantaardig testosteron. De werkzame stoffen zijn eurypeptides en glycosaponines.
Tongkat Ali is één van duurste op de markt verkrijgbare sport supplementen omdat de plant zeldzaam is, en het lang duurt voordat de plant tot een oogstrijpe heester is uitgegroeid. 

Sporters gebruiken Tongkat Ali omdat het extra energie oplevert en het gevoel van vermoeidheid uitstelt. De stof wordt gebruikt om de spieropbouw te bevorderen. Gebleken is dat Tongkat Ali de testosteronspiegel bij duurinspanning in stand kan houden en Cortisol (stress hormoon) niveau kan verlagen.

 

Tongkat Ali extract veroorzaakt aanzienlijke spiergroei.
Het British Journal of Sports Medicine rapporteerde in een dubbelblind, placebo-gecontroleerde wetenschappelijke studie, dat het gebruik van Tongkat Ali extract een toename van 5% vetvrije lichaamsmassa bij de behandelingsgroep veroorzaakte. 

Onder de andere interessante feiten, noemt het verslag: “De gemiddelde arm omtrek van de behandelingsgroep nam duidelijk toe met 1,8 cm”. Tongkat Ali werkt direct als pep- en seksmiddel, maar moet langer gebruikt worden bij spieropbouw. 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Tongkat Ali 100:1 400mg Sport Extract capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048