L-Arginine AKG poeder kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Arginine AGK poeder. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


L-Arginine AKG 400 gram & Vitamine C

Stikstofoxide-Spiermassa-Duurvermogen-Conditie

Door Arginine te binden aan AKG wordt de opname door het lichaam met meer dan 67% vergroot. Daardoor is het efficiënter dan gewone Arginine en komt er meer werkzame stof op de juiste plaats beschikbaar.

 

Arginine een lichaamseigen Aminozuur

Het lichaamseigen Arginine is een basisch aminozuur en één van de 20 natuurlijk voorkomende aminozuren met een zeer veelzijdige werking. Het is een semi-essentieel aminozuur dat wil zeggen dat het in bepaalde omstandigheden niet in voldoende mate kan worden aangemaakt door het lichaam en daardoor essentieel (noodzakelijk) kan worden.

Alle aminozuren zijn bouwstenen van eiwitten en noodzakelijk voor de opbouw van collageen, enzymen, bloedstollingsfactoren, afweerstoffen, transportmoleculen, het spierstelsel en somatotropines. (hormonen die de groei stimuleren in het lichaam van een mens of dier)
Een andere belangrijke functie van het menselijke Arginine is dat het een aandeel heeft in de afsplitsing van stikstofmonoxide (NO). 

Standaard Extra Vitamine C

Het advies om vitamine C te gebruiken is gebaseerd op een aantal argumenten. Lang geleden verloren onze voorouders het vermogen om in de lever suikers om te zetten in vitamine C. Dit heeft als consequentie gehad dat de moderne mens zelf geen vitamine C meer kan aanmaken. De meeste diersoorten bezitten dit vermogen wel: met behulp van bepaalde enzymen produceren ze dagelijks, omgerekend naar menselijk lichaamsgewicht, 1 tot 20 gram van deze voor het organisme onmisbare voedingsstof. (nutriënt) Mensen zijn voor hun vitamine C voorziening echter volledig aangewezen op de voeding. Met name bessen, rozenbottels, aardbeien, kiwi's en groenten zoals paprika, broccoli en koolsoorten.

Anti-oxidant

Vitamine C speelt een essentiële rol en is onderdeel van honderden biochemische processen in ons lichaam. In het algemeen kan men zeggen dat vitamine C een belangrijke antioxidant is die ons beschermt tegen vrije radicalen en dat vitamine C een essentiële rol speelt in ons afweersysteem. Daarom is inname van ascorbinezuur belangrijk voor het in stand houden van onze gezondheid. 

Vitamine C verhoogt de ijzeropname en draagt bij tot:

- een normaal energie leverende stofwisseling (metabolisme)
- de normale werking van het zenuwstelsel
- het verminderen van vermoeidheid en moeheid
- de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E
- de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
- een normale psychologische functie. Dat wil zeggen het vermogen om te kennen, voelen, streven en in algemene zin het menselijk gedrag. 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost etiket