Horny Goat Weed Libido Extract 300mg capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Horny Goat Weed Libido Extract 300mg capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.
 

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Horny Goat Weed of Epimedium Brevicornum is een natuurlijk alternatief voor Viagra maar dan zonder de negatieve bijwerkingen. De stof Icariine in combinatie met andere stoffen in het Horny Goat Weed extract heeft een gunstige invloed op het tot stand komen en aanhouden van een erectie.
Wanneer je als man seksueel geprikkeld bent geraakt ondersteunt stikstofmonoxide een chemische stof die cyclisch guanosine monofosfaat (cGMP) genaamd is je erectie.
Dat doet deze stof door ervoor te zorgen dat de gladde spieren die zich in de penis en de clitoris bevinden zich kunnen ontspannen, waardoor er een bij de man een instroom van bloed in drie tube-achtige cilinders (de zwellichamen) ontstaat en tot een erectie leidt.
Dat geldt natuurlijk ook voor de vrouw die bij de opzwelling van haar genitaliën ongeveer de inhoud van een kopje extra bloed krijgt toegevoerd.
Horny Goat Weed zorgt er vervolgens voor dat het bloed voldoende lang bij de man in de penis blijft zodat de erectie in stand blijft en bij de vrouw de clitoris vult waardoor de partners met voldoening van elkaar kunnen genieten.