Rhodiola Rosea Extr. (5% Rosavine) & Vit. C 500mg capsules

 Rhodiola Rosea Extract kopen

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze super kwaliteit Rhodiola Rosea Extract (5% Rosavine) 500mg & Vit. C 100 capsules. Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs met een en prima product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost kopen.

 

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

De Rhodiola rosea groeit in Arctische klimaten. De allerbeste kwaliteit komt van Siberië of het Tibetaanse plateau, waar de plant de krachtigste beschermingsmiddelen zoals antioxidanten vormt en dat daar beter doet dan wanneer het groeit in meer gematigde klimaten.
De Rhodiola was in het verleden het geheime wapen van de Vikings.
Het maakte hen onverschrokken en sterk en vooral veerkrachtig ten opzichte van elke vorm van stress. Dat komt omdat Rhodiola een adaptogeen is. 
Onder invloed van adaptogenen kunnen we beter met zowel fysieke als mentale stress door spanning omgaan.
Vooral bij langdurige stress, is dat van groot belang omdat het door de vergrote oxidatie door vrije radicalen op den duur problemen kan veroorzaken die leiden tot vermoeidheid, irritatie, spanning en lusteloosheid. Rhodiola Rosea stimuleert juist bij vermoeidheid en lusteloos gevoel en kalmeert bij een rusteloos gevoel zodat je beter met spanning om kunt gaan.