Rhodiola Rosea 500mg Extract (5% Rosavine) + Vitamine C capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Rhodiola Rosea 500mg Extract (5% Rosavine) + Vitamine C capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

De Rhodiola Rosea groeit in Arctische koude klimaten. De allerbeste kwaliteit komt van Siberië of het Tibetaanse plateau, waar de plant de krachtigste beschermingsmiddelen zoals antioxidanten vormt en dat daar beter doet dan wanneer het groeit in meer gematigde klimaten.
De Rhodiola was in het verleden het geheime wapen van de Vikings.
Het maakte hen onverschrokken en sterk en vooral veerkrachtig ten opzichte van elke vorm van stress. Dat komt onder andere omdat Rhodiola een adaptogeen is. 
Onder invloed van adaptogenen kunnen we beter met zowel fysieke als mentale stress door spanning omgaan.
Vooral bij langdurige stress, is dat van groot belang omdat het door de vergrote oxidatie door vrije radicalen op den duur problemen kan veroorzaken die leiden tot vermoeidheid, irritatie, spanning en lusteloosheid. Rhodiola Rosea stimuleert juist bij vermoeidheid en een lusteloos gevoel en kalmeert daarentegen bij een rusteloos gevoel zodat je beter met spanning om kunt gaan.