Hop (Humulus Lupulus) 5:1 Extract 600mg capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Hop (Humulus Lupulus) 5:1 Extract 600mg capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 25,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Hop of Humulus Lupulus komt in Nederland en België overal in de natuur voor en werd al in een lang verleden gebruikt en voorgeschreven als een middel dat een natuurlijk kalmerende uitwerking heeft. Hop helpt en ondersteunt het lichaam in situaties van onrust of angst en helpt bij een zenuwachtig gevoel en bevorderd een natuurlijke gezonde slaap.
Verder draagt Hop bij tot een goede dat wil zeggen normale gezondheid en conditie van organen, functies en situaties zoals menopauze, oestrogeen niveau, moedermelk productie, menstruatie, bot opbouw en niet in de laatste plaats op een normale natuurlijke borstgroei.
Hop heeft een libido stimulerende werking bij vrouwen maar niet bij mannen. Als grondstof voor bier is dat een reden voor mannen om voorzichtig met die drank om te gaan.