Schisandra (Wu-Wei-Zi) Extract 500mg capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Schisandra (Wu-Wei-Zi) Extract 500mg capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Schisandra Sinensis is een houtachtige klimplant of liaan die groeit in Oost-Azië en vooral in China voorkomt. De plant is behalve als Schisandra ook bekend onder de Chinese naam Wu Wei Zi dat vijf smaken betekent. De smaak is heel bijzonder omdat het tegelijkertijd zoet, zuur, bitter, zout en scherp smaakt.
De vruchten van Schisandra bessen worden gebruikt voor medische doeleinden. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) ondersteunt Schisandra lever- en nierfuncties. En daarnaast wordt Schisandra in combinatie met andere lustopwekkende kruiden door Chinese artsen vaak aanbevolen voor het in stand houden van stevige erecties. Het is ook bekend dat Schisandra sederende effecten heeft en wordt daarom in China ook toegepast om een gezonde slaap en de prestatie van de hersenen, concentratie, uithoudingsvermogen, coördinatie en gevoeligheid in stand te houden.