L-Arginine AKG 750mg & Vitamine C capsules

L-Arginine AKG kopen
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Arginine AKG en Vitamine C 750mg capsules.
Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs en met goede product informatie en prima condities zoals snel en gratis bezorgd bij 
Supplement Boost te kopen.€ 11,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving


Het lichaamseigen Arginine is één van de twintig natuurlijk voorkomende aminozuren (eiwitten) en werd al aan het eind van de 19de eeuw voor het eerst uit de hoorn van dieren vrij gemaakt.
Het behoort tot de groep van semi-essentiële aminozuren omdat het niet altijd en onder alle omstandigheden in voldoende mate door het lichaam kan worden aangemaakt en dan als essentieel wordt gezien.
Voor kinderen en jongeren is Arginine echter altijd een essentiële stof omdat de biosynthese bij hen nog te laag is.


Het lichaam maakt Arginine aan uit Glutamine, Glutaminezuur en Proline. In de lever kan Arginine omgezet worden in Ornithine.
Arginine AKG is een moleculaire verbinding van Arginine met alfa-ketoglutaraat (AKG).
Deze speciale Arginine wordt momenteel veel toegepast bij moderne voedingssupplementen als de meest effectieve van zijn soort die op de markt verkrijbaar is en daarom de meest favoriete voor bijvoorbeeld ambitieuze sporters in vergelijking met andere vormen van Arginine.