Omega 3 Visolie capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Omega 3 Visolie softgel capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Omega 3 Visolie 1000mg Softgel capsules

Veranderd voedingspatroon.
De afgelopen jaren is het voedingspatroon in de geïndustrialiseerde wereld sterk veranderd. Met als nadelig gevolg dat je teveel verzadigde vetzuren binnen krijgt en relatief weinig gezonde vloeibare meervoudig onverzadigde vetzuren zoals Omega 3.
Studies wijzen uit dat een goede balans tussen omega 6- en omega 3-vetzuren in de voeding belangrijk is voor het in stand houden een gezond lichaam. Dit houdt in dat omega 3- en omega 6-vetzuren in een evenwichtige verhouding moeten worden gegeten. Onderzoekers gaan er van uit dat de ideale verhouding ligt tussen 1:2 en 1:3
Een typisch westers voedingspatroon bevat echter 10 tot 30 maal meer omega 6 vetzuren uit vlees. Veel te veel omega 6-vetzuren dus. Maar dat kan je gemakkelijk rechtzetten door extra Omega 3 te gebruiken.

 

Verontreinigingen
Tijdens de productie worden eventuele vervuilende stoffen met behulp van moleculaire distillatie techniekenen volledig uit de visolie verwijderd en garanderen we daarmee 100% zuiverheid en veiligheid.

 

De Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid EFSA adviseert volwassenen dagelijks een dosis van 3 capsules Omega 3 visolie.

 

EPA (Eicosapentaeen zuur ) 
Ons lichaam gebruikt EPA voor de normale vorming van eicosanoids (hormoonachtige stoffen, die een positieve invloed hebben op tal van activiteiten in het metabolisme). Uit het EPA-Eicosanoid wordt Prostaglandin I3 gevormd.

 

DHA (Docosahexasa zuur)
DHA is onder andere belangrijk voor onderhoud van de normale hersen functies, het netvlies en de membranen van de lichaamscellen.

 

Lange-keten omega-3-vetzuren voor sporters
De veelal te hoge inname van arachidonzuur (Omega-6 vetzuren uit vlees) zouden gereduceerd moeten worden ten gunste van de omega-3 vetzuren uit vis. De inname van deze Omega-6 vetzuren belemmeren goede normale spier- en gewricht functies.
Naast de hoeveelheid is in het bijzonder de kwaliteit van de vetten belangrijk in het kader van verbetering van sport prestaties.
Essentiële omega 3 vetzuren verbeteren duursport prestaties omdat ze de opgeslagen licht verteerbare koolhydraten helpen sparen en in plaats daarvan het lichaam vetten verbrandt terwijl negatieve vetzuren worden geblokkeerd en positieve vetzuur stikstofoxiden worden aangeleverd.  

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost etiket

Etiket Omega 3 Visolie 1000mg Softgel capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048