Coriolus Versicolor Extract 750mg capsules.

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Coriolus Versicolor Extract 750mg capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

€ 23,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

In de Chinese wetenschap worden paddenstoelen als sinds duizenden jaren om hun speciale en bijzondere eigenschappen naar hun waarde geschat.
Ook aan Coriolus versicolor worden die belangrijke eigenschappen zoals ondersteuning bij het in stand houden van het immuunsysteem (weerstand) en extra energie toegeschreven.
Volgens de orthomoleculaire zienswijze ondersteunt Coriolus versicolor de activiteit van witte bloedcellen (natural killer cellen) en macrofagen (witte bloedcellen).
De immuun versterkende eigenschappen heeft deze paddenstoel te danken aan de grote hoeveelheden
β-glucanen die ons immuunsysteem helpen versterken en om het lichaam te regenereren.
Hiermee bezit deze paddenstoel eigenschappen en  sterke kwaliteiten om weerstand, energie, een jonge huid en gezond haar te behouden en ons tegen verschijnselen van ouderdom te beschermen.