Groene Thee 600mg Extract + Vitamine C capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Groene Thee 600mg Extract + Vitamine C capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.
 

€ 11,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Groene thee helpt een kater te voorkomen.

Groene thee extract wordt met een beproefde techniek geproduceerd uit de bladeren van de plant Camellia Sinensis door de bladeren in contact te brengen met een oplosmiddel dat uit water of alcohol bestaat en de werkzame stoffen daarin op te lossen. Nadat het oplosmiddel verdampt is blijft een extract over dat een veel hogere concentratie van werkzame stoffen heeft dan de oorspronkelijke thee plant.
Camellia Sinensis of groene thee is de niet geoxideerde vorm van zwarte thee die dagelijks over de hele wereld wordt gedronken. Groene Thee is een zeer krachtige antioxidant en veel sterker dan vitamine E en vitamine C,  die in staat is schadelijke vrije radicalen met behulp van ECGC blijvend te blokkeren.