Druivenpit OPC extract capsules kopen gratis bezorgd

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Druivenpit OPC PolyfenolenExtract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.

Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Druivenpit OPC 95 500mg Extract & Vitamine C capsules

OPC's (polyfenolen) zijn plantaardige stoffen in vruchten, bast, bladeren en zaden vooral bekend vanwege de krachtige werking als anti-oxidant en de positieve invloed op de normale werking van hart- en bloedvaten. Deze stoffen helpen planten en mensen tegen diverse stressoren te beschermen en hebben een positief effect op de gezondheid. Ze beschermen planten tegen zonlicht, bacteriën, schimmels, virussen, insecten en planteneters. 

 

Anti Oxydant
OPC 95 Druivenpit Extract is een vele malen krachtiger antioxidant dan vitamine C (20x), vitamine E (50x) en bètacaroteen en heeft een vitamine C-sparend effect.

 

VITAMINE C

Vitamine C of ascorbinezuur

Vitamine C of ascorbinezuur is een in water oplosbare vitamine, die onmisbaar is voor de groei en het onderhoud van weefsels in alle delen van het lichaam. Vitamine C is een krachtige anti-oxydant en helpt schades te voorkomen die door vrije radicalen kunnen worden veroorzaakt.
Ascorbinezuur of Vitamine C is essentieel om collageen te kunnen vormen. Collageen is een belangrijk proteïne (eiwit) dat nodig is voor het onderhouden van alle bindweefsels in bijvoorbeeld huid, pezen, ligamenten, bloedvaten, kraakbeen, beenderen en tanden.
Vitamine C is essentieel voor een ieder die gezond is, en dit wil blijven. Het is in het bijzonder belangrijk voor mensen die regelmatig sporten.
Het lichaam kan geen vitamine C aanmaken of opslaan. Daarom is het belangrijk om voldoende vitamine C uit je voedsel te verkrijgen. Vitamine C is een krachtig middel tegen oxidatie die wordt veroorzaakt door vrije radicalen. De oxidatieve schade, die door vrije radicalen wordt veroorzaakt, beïnvloedt het vermogen tot normaal functioneren van cellen, en zou een rol spelen in veel gezondheid aspecten, met inbegrip van het verouderingsproces.

Vitamine C verhoogt de ijzeropname en draagt bij tot:
- een normaal energie leverende stofwisseling (metabolisme)
- de normale werking van het zenuwstelsel
- het verminderen van vermoeidheid en moeheid
- de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E
- de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
- een normale psychologische functie. Dat wil zeggen het vermogen om te kennen, voelen, streven en in algemene zin het menselijk gedrag.
 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Druivenpit OPC 95 500mg Extract & Vitamine C capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048