Cordyceps Sinensis 750mg + Vitamine C Sport capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Cordyceps Sinensis 750mg + Vitamine C Sport capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 16,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

De actieve stoffen in Cordyceps sinensis zijn cordycepine (3-deoxyadenosine) en cordycepinezuur (d-mannitol). De meeste onderzoeken met Cordyceps sinensis naar de invloed op sportprestaties zijn gedaan met de CS-4 myceliumvorm. Adenosine trifosfaat (ATP energiedrager) is een bron voor je spieren en met name de brandstof voor korte, explosieve inspanningen. Eén van de werkzame bestanddelen van Cordyceps is adenosine, een nucleïnezuur dat een essentieel onderdeel is van ATP.
Een reden dat een fysieke prestatie achter blijft bij de verwachting kan zijn dat het lichaam niet genoeg ATP kan genereren om gelijke tred te houden met je verwachting. Door het onderhouden van de ATP productie kan Cordyceps helpen je prestatie op het gewenste niveau in stand te houden.