Multivitaminen & Mineralen 1200mg Sport tabletten

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Multivitaminen & Mineralen 1200mg Sport tabletten.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 18,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Wanneer je intensief sport is gezond eten, met voldoende vitamines en mineralen, extra belangrijk. Zo belangrijk zelfs dat een krachtige Multi-Vitaminen en Mineralen tablet met ingrediënten zoals magnesium, zink, vitamine B complex, vitamine D en vitamine E voor betere prestaties kan zorgen.
Vitaminen en mineralen helpen ons op vele gebieden. Vitamine B complex ondersteunt bijvoorbeeld de verbranding van koolhydraten. 
Vitamine C helpt ons om ijzer beter op te nemen en ook koper zorgt ervoor dat we ons beter en fitter voelen bij het sporten.
Onze hoog gedoseerde Multi-Vitaminen en Mineralen leveren 100% van je dagelijkse behoefte aan 23 essentiële producten zoals verschillende essentiële vitamines en mineralen en zijn speciaal ontwikkeld om het uiterste uit jezelf te kunnen halen.