L-Arginine AKG libido capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife L-Arginine AKG capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


L-Arginine AKG & Vit. en Zink Libido 750mg capsules

Door Arginine te binden aan AKG wordt de opname door het lichaam met meer dan 67% vergroot. Daardoor is het efficiënter dan gewone Arginine en komt er meer werkzame stof beschikbaar.

 
Aminozuur
Het lichaamseigen Arginine is een basisch aminozuur en één van de 20 natuurlijk voorkomende aminozuren met een zeer veelzijdige werking. Het is semi-essentieel dat wil zeggen dat het in bepaalde omstandigheden niet in voldoende mate kan worden aangemaakt en daardoor essentieel (noodzakelijk) kan worden.
Alle aminozuren zijn bouwstenen van eiwitten en noodzakelijk voor de opbouw van collageen, enzymen, bloedstollingsfactoren, afweerstoffen, transportmoleculen, het spierstelsel en somatotropines. (hormonen die de groei stimuleren in het lichaam van mens of dier)


Semi-essentieel
Het lichaamseigen L-Arginine is een semi-essentieel aminozuur dat in voeding zoals vlees, gevogelte, vis, zuivel, eieren, noten, zaden aanwezig is. Aminozuren zijn bouwstenen van eiwitten en noodzakelijk voor de opbouw van collageen, enzymen, bloedstollingsfactoren, afweerstoffen, transportmoleculen en het spierstelsel. 
Van L-Arginine is aangetoond dat het de bloedtoevoer naar het genitale gebied kan helpen verbeteren door het verwijden van de bloedvaten en daarbij door een toename van de bloedtoevoer de penis kan vergroten tot de volledige omvang en hardheid. 

NO stikstofoxide
Moleculen van NO (stikstofoxide) worden gegenereerd wanneer het NO-synthase (NOS) enzym dat overvloedig aanwezig is in de spiercellen in en rond de penis een stikstofatoom (N) afneemt van een passerende molecuul van het aminozuur L-Arginine en die combineert met een zuurstofatoom (O).

Met andere woorden, om stikstofmonoxide in het lichaam te produceren, moet een stikstofatoom in het bloed worden gecombineerd met een zuurstof molecuul. Het enzym nitric oxide synthase beheert deze reactie. 

 

L-Arginine heeft een soortgelijk effect bij vrouwen
Bij een studie bij 77 vrouwen van verschillende leeftijden bleek dat na vier weken 73,5% van de vrouwen met een weer normaal Arginine niveau dat ze een grotere seksuele bevrediging ervoeren met inbegrip van een toegenomen verlangen en diepere clitorale sensatie en een toegenomen frequentie van de gemeenschap en orgasmes en een verminderde vaginale droogheid.

VITAMINE C
Vitamine C, ook bekend als Ascorbinezuur, is onderdeel van vele processen in het menselijk lichaam waar het belangrijke taken uitvoert. De minimale behoefte aan vitamine C wordt in het algemeen geadviseerd op slechts 75mg wat echter zeer weinig is. Bij een gezond dieet rijk aan fruit en groenten kom je al snel aan hogere waarden.

Vitamine C is een belangrijke antioxidant
Het vangt vrije radicalen uit het bloed, de hersenen, de lichaamscellen en de celkernen en maakt ze onschadelijk.

 

Vitamine C beschermt de bloedvaten
Vitamine C heeft een preventieve werking omdat het bloedvloeistof dun houdt en daarmee de bloedstroom normaliseert. Bovendien houdt het de binnenwanden van de bloedvaten glad zodat cholesterol en andere stoffen zich daar niet kunnen ophopen.

Vitamine C versterkt het bindweefsel
De stof bindt eiwitten en andere stoffen aan collageenvezels en versterkt zo het bindweefsel. Collageen zorgt voor de elasticiteit van de huid, ligamenten, pezen en bloedvaten, alsmede voor de versterking van botten en tanden. Littekenweefsel is ook samengesteld uit collageen, daarom is vitamine C ook belangrijk voor wondgenezing.

 

Vitamine C verbetert calcium en ijzer absorptie
Calcium en ijzer worden beter opgenomen in combinatie met vitamine C. Het in de milt en darmwand opgenomen ijzer wordt door vitamine C terug in de bloedstroom gebracht en kan daar worden ingezet om zuurstof te transporteren en gebruikt worden ter versterking van het immuunsysteem.

 

Vitamine C reguleert hormonen afscheiding
Het maakt de afscheiding van hormonen zoals geslachtshormonen, schildklierhormonen, stresshormonen en groeihormonen mogelijk

 

Vitamine C ontgift
Vitamine C activeert de leverenzymen die verantwoordelijk zijn voor het verwijderen van giftige stoffen. Dit kan vergiffen zoals cyanide, formaldehyde en aceetaldehyde, nitrosamine en nicotine onschadelijk maken. Daarnaast stimuleert het de vetverbranding in de spieren, verhoogt de reactiviteit, concentratie en ontspanning en kan voor een positieve stemming zorgen.

Vitamine C als voedingssupplement
Voor mensen die te weinig groenten en fruit eten of voor diegenen die al een tekort aan voedingsstoffen hebben kan het raadzaam de vitamine C als een voedingssupplement te gebruiken. Ascorbinezuur capsules zijn een goede bron. Gebruik wel een kleine hoeveelheid (1 capsule per keer) omdat het lichaam meerdere capsules tegelijk niet direct kan opnemen en het overschot weer wordt uitgescheiden in de urine.

 

Zink
Zink is onder andere een super anti-oxidant die als taak heeft de vrije radicalen die de cellen in het lichaam beschadigen te neutraliseren en te elimineren door zich daaraan te binden. Verder is Zink bijzonder goed in het intomen van de schadelijke effecten van hoge ijzergehaltes.

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket L-Arginine AKG & Vit. en Zink Libido 750mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048