Artemisinine extract capsules kopen gratis bezorgd Zie ook Artemic

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Artemisinine Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


NutraLife Artemisinine Extract 100mg capsules + Vit.C zie ook Artemic

Artemisinine extract is een natuurproduct geëxtraheerd van het Chinese kruid Artemisia annua.

Artemisia annua, ook bekend als Sweet Annie, Chinese Alsem of Sweet Alsem is wereldwijd populair dankzij een toenemende belangstelling voor wat deze eenjarige kruidachtige plant ons kan bieden om ons welzijn te optimaliseren.

Huidige geschiedenis Artemisinine.
Tijdens de Vietnamoorlog vroeg Ho Chi Minh aan Mao Zedong om hulp, omdat er meer Noord-Vietnamese soldaten stierven aan malaria dan aan de gewapende conflicten met de Amerikanen.
De Chinese overheid heeft daarom een programma gelanceerd om nieuwe antimalariamiddelen te vinden. Tu Youyou, een Chinese wetenschapper van de Chinese Academie voor Traditionele Chinese Geneeskunde (Beijing, China), ontdekte in 1972 artemisinine als de werkzame stof van annua.
De verschillende antivirale eigenschappen van deze stof werd aangetoond in talrijke klinische onderzoeken door Chinese en westerse wetenschappers. Ondanks dit succes werd het ware potentieel van artemisinine jarenlang in het westen onderschat.
Ondertussen beveelt de Wereldgezondheidsorganisatie officieel artemisinine en zijn derivaten, zoals artesunaat en artemether, aan voor de behandeling van malaria, met name als onderdeel van combinatietherapieën met andere antimalariamiddelen.

Moderne benadering wetenschap.
Ironisch genoeg, in een tijd waarin veel wetenschappers op zoek zijn naar verbindingen met een verhoogde specificiteit voor hun moleculaire en cellulaire doelen, neemt de belangstelling voor artemisinine toe vanwege zijn multifunctionaliteit..
Moderne onderzoek projecten in de moleculaire farmacologie zijn daarentegen vooral gericht op het vergroten van de effectiviteit van behandelingen en het verminderen van ongewenste bijwerkingen door verbindingen te ontwikkelen die bepaalde ziekte gerelateerde doelmoleculen effectief bestrijden.
Dit bijzondere artemisinine extract lijkt juist multi-funtionele doelen te hebben die belangrijk zijn voor ondersteuning van het lichaam bij meerdere ziekten #

Multifunctionele bescherming van Artemisinine
Dit vergroten van de specificiteit is volledig in tegenstelling tot de natuurlijke evolutie van farmacologisch actieve verbindingen in planten zoals artemisinine die op een geheel andere manier evolueerden. Natuurlijke producten zijn in planten geëvolueerd als chemische wapens om te beschermen tegen vele infecties door bacteriën, virussen en andere micro-organismen.

Het is geen verrassing dat multifunctionele moleculen veelzijdiger kunnen zijn en daarom succesvoller zijn om planten te beschermen tegen natuurlijke vijanden. In het geval van
Artemisia annua
is duidelijk dat het actief is tegen verschillende plantpathogene schimmels (Gaeumannomyces graminis var. tritici, Rhizoctonia grainis, Gerlachia nivalis en Verticillium dahliae), wat de rol van artemisinine als een middel om weerstand te bieden voor de plant aantoond.
En duidelijk maakt dat het ook voor mensen veel toepassingen biedt. Deze kijk op chemische evolutie in planten kan de huidige wetenschappelijke concepten aanvullen. Zie ook Artemic

# Het is onder invloed van de farmaceutische industrie in Nederland niet toegestaan menselijke ziekten of aandoeningen te vermelden bij het aanbieden van voedingssupplementen.

Blijf fit met Vitamine C
Vitamine C is zonder twijfel de meest bekende vitamine en bijna iedereen weet hoe belangrijk het is om dagelijks voldoende Vitamine C binnen te krijgen om de weerstand te verbeteren en fit te blijven. Maar er is meer. Want Vitamine C of Ascorbinezuur is betrokken bij vrijwel alle processen in het lichaam of het nu gaat om een gezonde huid een goed functionerend zenuwstelsel of gezonde botten en tanden.
Vitamine C is ook betrokken bij het in stand houden van de normale vorming van het eiwit collageen. Collageen ondersteunt het bindweefsel en de vorming van bloedvaten. Bovendien is vitamine C net als vitamine E een belangrijke antioxidant.
Bijna alle dieren maken Vitamine C zelf aan behalve de mens en mensapen. Wij vormen een uitzondering en daarom moeten wij vitamine C uit onze voeding halen om aan de behoefte te voldoen.

Vitamine C verhoogt de ijzeropname en draagt bij tot:
- een normaal energie leverende stofwisseling (metabolisme)
- de normale werking van het zenuwstelsel
- het verminderen van vermoeidheid en moeheid
- de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E
- de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
- een normale psychologische functie. Dat wil zeggen het vermogen om te kennen, voelen, streven en in algemene zin het menselijk gedrag.
 

Vitamine E (Tocoferol)
Vitamine E is een in vet oplosbare vitamine, en speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van rode bloedcellen en bij het in stand houden van spierweefsels. Vitamine E is ook belangrijk voor het immuunsysteem en is het een krachtige antioxidant die de cellen van het lichaam beschermt tegen de nadelige invloed van vrije radicalen.

 

Bewaren
Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

                                            SUPPLEMENT BOOST
                       Artemisinine extract 100
mg capsules + Vit. C

3 x daags 1 capsule een half uur vóór of twee uur na de maaltijd met water innemen, tenzij anders geadviseerd. 
Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gezonde levensstijl en een gevarieerde evenwichtige voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Bevat geen allergenen.

Artemisinine extract 100mg + Vit. C
Gelatine capsules

Voor alle supplementen geldt dat je eerst een deskundige dient te raadplegen voordat het middel wordt gebruikt
tijdens de zwangerschap, borstvoeding of wanneer je gezondheidsproblemen hebt.

Kenyattastraat 5 2622Gk Delft.      info@supplement-boost.com                         Tel: 0640360307

BTW: NL072184711B01                 BAN: NL79INGB0656441814                        BIC: INGBNL2A
THT einde: 2026     BATCH: AWG2048